Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Küresel Haber Ajansına Riedel MediorNet ve Artist
Küresel Haber Ajansına Riedel MediorNet ve Artist
06.02.2019 17:28

Riedel MediorNet gerçek zamanlı medya ağı ile Artist dijital matris interkom, Berlin merkezli uluslararası haber ajansı Ruptly için iki yeni ve son teknolojili OB aracında dağıtık ve yedekli sinyal yönlendirme ve haberleşme omurgası sağlıyor. Yeni yayın van ve DSNG araçlarını, yayın ve medya endüstrilerine sistem mimarisi ve bütünleştirme hizmetleri veren Qvest Media tasarladı ve kurdu. 

Ruptly’nin yeni yapım araçlarında Qvest’in çözüm ortağı Carroserie Akkermans ile yakın işbirliği yaparak geliştirdiği yenilikçi ve hafif gövde tasarımı var. İki van aracı küçük boyutlarına rağmen canlı haber, etkinlik, spor yayınları ve sinematik tarzda belgeseller gibi yüksek kaliteli 4K ve UHD yapımlar için iyileştirilen son teknolojili donanıma sahip. 

Ruptly’nin MediorNet ağındaki birbirine ara bağlantılı beş MicroN medya dağıtım aygıtından dördü sinyal dağıtım ve işleme, biri çoklu görüntüleme işlemlerini yürütüyor. MediorNet’in sağladığı merkezi olmayan, dağıtık yönlendirme sayesinde tüm ses ve görüntü sinyalleri OB tırı, DSNG van, ve nereye gerekiyorsa konabilen MediorNet Compact Pro sahne donanımları arasında gerçek zamanda dağıtılıyor. 

Artist 32 dijital matris interkom kasası her araç için güçlü ve güvenilir ekip haberleşmesi sağlıyor. Artist interkom dört RSP-2318 SmartPanel ve üç Bolero kablosuz bel paketini destekliyor, interkom sinyalleri MediorNet tarafından dağıtılıyor. Operatörler, yöneticiler ve ekip artık kesintisiz bütünleşme ve tüm panellerle bel paketlerinin mükemmel etkileşimi sayesinde zenginleştirilmiş iş akışlarının avantajlarını yaşıyorlar. 

Riedel ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0216 577 23 77 numaralı telefondan Teratek’i arayabilirsiniz.