Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Litepanels GEMINI 2X1 LED Yumuşak Işık Paneli
Litepanels GEMINI 2X1 LED Yumuşak Işık Paneli
06.02.2019 18:15

Litepanels GEMINI 2X1 LED yumuşak ışık paneli güzel ve geniş bir yumuşak, doğru renkli, tam spektrum günışığı ve tungsten aydınlatma sağlıyor. Gemini üç adet zengin özellikli aydınlatma modu ile kullanıcılara hızlı, kolay ve hassas ışık ayarı yapma imkanı sunuyor: +/- yeşil ince ayarlı gerçek günışığı ve tungsten için CCT Mode, %0-10 arasında istenen yoğunlukta 360 derece renk tekerleğinde her türlü rengi yaratmak için eksiksiz ton, doygunluk ve yoğunluk denetimi için HSI Mode, ve günışığı veya tungsten kaynaklarla endüstrinin en popüler jel setlerinin benzerini yapmak için Gel Mode. 

Litepanels GEMINI 2X1 LED panel üzerindeki sezgisel kontrolleri, standart DMX 512 protokolü yoluyla uzaktan kumanda seçenekleri, kablosuz DMX veya Bluetooth ile çok yönlü bir ürün ve günümüz görüntü yönetmenlerinin ve aydınlatma uzmanlarının karşılaştıkları her türlü ışıklandırma koşuluna uyarlanabiliyor. Manuel denetim düğmeleri döndürme hızına duyarlı ve ister ince ayar yapılabiliyor, ister yükseltilip çok hızlı ayarlanabiliyor. Hafif tasarımı, dahili güç kaynağı, tam parlaklıkta mobil enerjili çalışması ve 3 bacaklı XLR arabirimiyle Litepanels GEMINI 2X1 LED az sayıda kabloyla hızlı kurularak ideal bir olay yeri çekim ışığı sunuyor. 

3 renk modu

360 derece renk tekerleği ve popüler jellerle istenen renk ayarlanıp ön ayar olarak kaydedilebiliyor. Gerçek günışığı ve tungsten

Yeşil ince ayarlı gerçek günışığı ve tungsten LED’lerle ortamın renk sıcaklıklarıyla hızla ve tam eşleşiyor.

İnce ve hafif 

Diğer 2x1 yumuşak ışık panellerinin neredeyse yarı ağırlığında ve dahili güç kaynaklı Litepanels GEMINI 2X1 LED, ağır harici balastlar gerektirmiyor. Sadece 10.1 kilogram ağırlığıyla stüdyoda ve olay yerinde hızla kurularak zaman kazandırıyor.

Manuel ve Bluetooth ile denetim

Litepanels Bluetooth Dongle ile Litepanels GEMINI 2X1 LED panele kablosuz bağlantı eklenebiliyor. Litepanels SmartLite uygulaması indirilerek bir iOS aygıtıyla aynı anda on taneden fazla ışığın renk sıcaklıkları ve parlaklıkları kolayca denetlenebiliyor. 

DMX

Bütünleşik DMX (5 bacaklı XLR veya RJ45) uzaktan kısma ve renk denetimi sağlıyor. 

Kablosuz DMX

Litepanels GEMINI 2X1 LED Wireless DMX Dongle tak-çalıştır tarzı aksesuar opsiyonel bir vericiden veya alıcı-vericiden DMX sinyallerini gecikme süresi olmadan alıyor.

3 bacaklı XLR ile mobil enerjili çalışma

Dahili güç kaynağı ve pil seçenekleri sayesinde Litepanels GEMINI 2X1 LED rahatça taşınabiliyor ve sadece birkaç kablo ile hızla kurulabiliyor.

Sadece 325 Watt

Enerjiyi son derece verimli kullanan Litepanels GEMINI 2X1 LED, sadece nominal 325 Watt enerji harcadığı halde 420-450W ışıklara rakip.

Kırpışmasız çalışma

Diğer bazı 2x1 LED yumuşak ışık panellerinden farklı olarak Litepanels GEMINI 2X1 LED, kare hızı, deklanşör açısı ve yoğunluk ne olursa olsun kırpışmasız, güvenilir, tutarlı aydınlatma sağlıyor. Kısılırken değişmeyen, kararlı renk sıcaklığı da sunuyor.

Litepanels ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 358 45 20 numaralı telefondan Linka’yı arayabilirsiniz.