Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > RodeCaster Pro TV Programında Kullanılıyor
RodeCaster Pro TV Programında Kullanılıyor
06.02.2019 18:28

2017 yılındaki dikkat çekici başlangıcından sonra Australia By Design Innovations ikinci sezonu için Avustralya televizyon ağları TEN ve ONE’a geri döndü. RODE Kurucu ve Başkanı Peter Freedman, bu kez bir jüri üyesi. Ama altıncı bölümdeki görevi bir yeniliği, RODECaster Pro Podcast Production Studio’yu tanıtmak olacak. 

RODE’nin en son yeniliği RODECaster Pro, medyadaki en hızlı gelişen kesim olan podcast yayınları üzerinde çalışan yaratıcılar için özel olarak üretildi. Daha önce tek bir konsolda hiç bulunmayan zeki özellikleriyle RODECaster Pro podcast yayıncılığının yüzünü değiştirmeye aday. 

RODE Ürün Uzmanı ve İhracat Satış Müdürü Ryan Burke, UTS Girişim ve Yenilik Direktörü ve ABDI Temsilcisi Profesör Margaret Maile Petty’ye RODECaster Pro’nun özelliklerini anlattı ve hızla büyüyen piyasa hakkında konuştu. Yayıncı ve Yazar Tim Ross da RODECaster tanıtımında hazır bulundu. 

RODECaster Pro, RODE’nin 2004 yılında Podcaster USB mikrofonla başlayan podcaster ürünlerinin sonuncusu. RODECaster Pro profesyonel düzeyde bir stüdyoyu ister acemi ister usta yayıncılar olsun podcast yapmak isteyen herkesin avucunun içine getiriyor.

RODE ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 224 32 01 numaralı telefondan Compel’i arayabilirsiniz.