Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Epiphan Pearl ile CMS giant Kaltura Görüntü Kaydını Bütünleştiriyor
Epiphan Pearl ile CMS giant Kaltura Görüntü Kaydını Bütünleştiriyor
06.02.2019 18:31

Profesyonel görsel-işitsel çekim, kayıt ve internet akış ürünleri uzmanı Epiphan Video, bugünlerde Epiphan Pearl hepsi bir arada görüntü anahtarlama masası, akış aygıtı ve kaydedici sistemlerine CMS giant Kaltura ile bütünleşme özelliği ekliyor. 

Pearl’ün bu pürüzsüz bütünleşmesi, Kaltura’da VoD etkinliklerini programlarken bir kaynak olarak kodlayıcı donanımını seçmeyi kolaylaştırıyor ve dahili dokunmatik paneli veya Pearl’ün Admin paneli kullanarak etkinlik başlangıç saatlerinde üstte kalıyor. Yayın sırasında önceden planlanmamış bir kayıt manuel olarak başlatılıp durdurulabiliyor, Pearl bir donanım odasına götürülerek kodlayıcının etkinlikleri planlandığı gibi otomatik olarak kaydetmesi sağlanabiliyor. VoD çoklu görüntü kayıtları için aynı anda birden fazla görüntü kaynağı kaydedilip yüklenebiliyor, ya da Pearl üzerinde yapılandırılmış herhangi bir kanaldan internete görüntü akışı yapılabiliyor. Kodlayıcı üzerinde internet akışını manuel ayarlamaya ve Kaltura’da programlanan web yayınları için URL’ler girmeye gerek kalmıyor.

Karma öğrenme (blended learning) yöntemine olan ilgi eğitim için ders kaydetme şeklini değiştirdi ve kurumların görüntü tüketme biçimini etkilemeye devam ediyor. IT dostu ve ağ güvenlik donanımlı kodlayıcı çözümü Pearl, mevcut herhangi bir kurumsal ağ ve Kaltura CMS ile kullanımı kolay bir çözüm.

Önümüzdeki aylarda Panopto gibi diğer CMS bütünleşmeleri de gelecek. Pearl-2 ve Pearl Mini ders kaydı, kurumsal iletişim ve internette aktif öğrenme için rekabet gücü olan bir görüntü çözümü sunuyor. Ayrıca Pearl’ün erişime açık API’si kodlayıcıyı mevcut iş akışının içerisine bütünleştirmek ve denetlemek için daha fazla esneklik sağlıyor.

Epiphan ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 549 99 92 numaralı telefondan Aviteng’i arayabilirsiniz.