Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Semerkand TV, GB Labs Ürünlerini Tercih Etti
Semerkand TV, GB Labs Ürünlerini Tercih Etti
25.02.2019 18:30

Semerkand TV MAM projesinde, farklı firmaların farklı ürünleri titizlikle incelendikten sonra İngiltere menşeili GB Labs ürünleri tercih edildi. Bu seçim yapılırken Semerkand TV,  “online storage” olarak GB Labs Fast NAS F-8 Nitro’yu tercih etti. Semerkand TV Yayın Teknolojileri/BT Sistem Direktörü Ahmet Taşçı ve ekibi tarafından bu seçim yapılırken sistemin hızlı, kolay edinebilirlik, genişletilebilir, ölçeklendirebilir, çok yönlü ve diğer sistemler ile adapte çalışması hususları dikkate alındı.

Üçüncü parti entegrasyonlar ile açık dosya yapılarını destekleyen sistem olan GB Labs SPACE platformu, tüm medya formatlarıyla ve önde gelen kurgu, efekt ve 3D uygulamalarıyla oluşturulan projelerle uyumlu çalışmakta.

Hızlı 1 GbE, 10 GbE, 25 GbE, 40GbE veya 100 GbE bağlantısı ve standart IP protokolleri ile kullanıcılar oldukça  hızlı veri hızlarından ve tak ve çalıştır bağlantısından yararlanmakta.

GB Labs’in açık mimarisi aynı zamanda medya varlık yönetimi çözümleri, render farm ve animasyon oluşturma sistemlerine mükemmel iş ortağı olmasını sağlamakta. 

GB Labs ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 343 13 68 numaralı telefondan Baran Bilişim’i arayabilirsiniz.