Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > RED Digital Cinema DSMC2 Touch 7.0" Ultra-Bright LCD Monitor
RED Digital Cinema DSMC2 Touch 7.0" Ultra-Bright LCD Monitor
26.02.2019 09:28

RED Digital Cinema, yenikçi kamera aksesuarları ürün serisine şimdi de DSMC2 Touch 7.0” Ultra-Bright LCD Monitor’ü ekliyor.

Yeni RED DSMC2 Touch 7.0” Ultra-Bright LCD Monitor, Gorilla Glass camlı sağlam, optik olarak birleştirilmiş dokunmatik ekranında menüler arasında dolaşmak, kamera değişkenlerini ayarlamak, doğrudan kameradan .R3D klipleri gözden geçirmek için sezgisel bir yol sunuyor. DSMC2 kamera sistemlerinde doğrudan güneş ışığı altında bile çekimlerin kaydedilmesi ve izlenmesi için parlak ve yüksek tanımlı bir izleme deneyimi yaşatıyor. 

1920x1200 çözünürlüklü ekran paneli 2.200 nit parlaklığıyla aydınlık açık hava ortamlarında izleme zorluklarını aşıyor. Yüksek piksel yoğunluğu (323 ppi) ve 1200:1 kontrast oranı, sıra dışı görüntü kalitesi sunuyor.

Ultra-Brite ekran RED DSMC2 BRAIN’e veya diğer ¼-20 montaj yüzeylerine takılıyor ve kameraya bir LEMO bağlantısı sağlayarak gimballer, vinçler, kablolu uzaktan izleme sistemleri için ideal bir monitör seçeneği sunuyor. Kameramanlar DSMC2 kamera BRAIN’den uzağa kolay montaj seçenekleri için Ultra-Brite ekran ile birlikte bir DSMC2 LEMO Adaptor A kullanabiliyorlar.