Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > A Haber Işıklarını Re-Lighting ile LED'e Dönüştürdü
A Haber Işıklarını Re-Lighting ile LED'e Dönüştürdü
26.02.2019 10:27

2015 yılında kurulan Re-Lighting firması kurulduğu günden bugüne ışıkla ilgili çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. En son çalışmalarını A Haber’de gerçekleştirdi ve 1 KW tungten halojeni 150 W daylight LED’e çevirdi. A Haber, bu yeni LED’leri aktüel olarak kullanıyor.

1 KW tungten halojeni 150 W daylight LED’e çevirirken 575 W’a yakın bir güç elde ediliyor ve balast, kablo ve jeneratör kullanılmıyor.

Re-Lighting firması, yıllardır deneyimlediği elektronik ve ışık bilgisinin sağladığı avantaj sayesinde birçok projeyi başarıyla gerçekleştirirken müşterilerinin maliyetlerini de düşürmeye yardımcı olmaktadır. 650 W, 1 KW, 2 KW ve 5 KW eski halojen ışıkları yüksek CRI ve Watt’lı olarak LED’e çeviriyor.

Firma, satıştan sonra herhangi bir ihtiyaç durumunda, orijinal yedek malzeme ile cihazı en kısa sürede onararak malzemenin ilk günkü gibi çalışmasını sağlıyor. Arıza tespiti, orijinal yedek malzeme satışı ve yazılım sağladığı hizmetlerden sadece bir kaçı. Re-Lighting LED ürünleri  2 yıl garantili, herhangi bir sorun olduğunda kartları değiştiriliyor.

Hem enerji tasarrufu sağladığı hem de stüdyonun aşırı ısınmasını önlediği için Re-Lighting LED’leri güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz.

Re-Lighting ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 269 27 48 numaralı telefondan Re-Lighting’i arayabilirsiniz veya www.re-lighting.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.