Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > AWS Ürünlerinde Zixi Desteği
AWS Ürünlerinde Zixi Desteği
26.02.2019 10:57

Halka açık internet üzerinde güvenilir, canlı yayın kalitesinde görüntü yayınlama alanında uzman Zixi, artık Amazon Web Services (AWS) Elemental MediaLive ve AWS Elemental MediaConnect için protokol desteği sağlıyor. 

Zixi’nin dağıtım protokolü teknolojisi artık AWS Elemental Live’ın son sürümüyle bütünleşik. Bu sayede müşteriler Zixi’nin IP ağlarını görüntü için en iyi duruma getirme yöntemlerinin avantajından yararlanabiliyor; denetimsiz ağlar üzerinde gerçek zamanda canlı görüntü dağıtılacak çıkışları yapılandırabiliyor; ve AWS üzerinde görüntü içeriği elde etmek için hızlı, güvenli ve güvenilir bir görüntü toplama metodu sağlayabiliyorlar. Zixi’nin teknolojisi tamamı en az gecikmeyle olmak üzere içerik tanıyan ve ağa uyarlanabilen ileri hata düzeltme, hata kurtarma, trafik sıkışıklığı önleme, çoklu iletim yollarını birleştirme, kodlayıcı hızını dinamik geri bildirimle denetleme tekniklerinin bir kombinasyonuyla hataya karşı çok iyi dayanıklılık sağlıyor. 

Zixi müşterileri AWS Elemental MediaConnect’e gönderilecek çıkışlarını AWS Elemental MediaLive’den yapılandırma seçeneğine de sahipler. AWS Elemental MediaConnect yüksek kaliteli bir canlı görüntü taşıma hizmeti olarak kullanıcılara IT tabanlı ağların esnekliği, dinamikliği, ekonomisiyle beraber, birleşik uydu ve fiber bağlantının güvenilirlik ve güvenliğini sunuyor. AWS Elemental MediaConnect güvenilir Zixi görüntü taşıma, yüksek güvenlikli görüntü akış paylaşımı, gerçek zamanlı ağ trafik ve görüntü takibini bir araya getirerek, kullanıcıların taşıma altyapısına değil içeriğe odaklanmalarına imkan veriyor. 

Zixi platformu geleneksel uydu ve fiber teknolojisine alternatif bir üstün kaliteli yayın çözümüyle içerik yaratıcılara ve dağıtıcılara verimli, güvenilir çözüm seçenekleri sunuyor. 

AWS ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 343 13 68 numaralı telefondan Baran Bilişim’i arayabilirsiniz.