Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Telegenic Mobil Yayınlarında Wohler iAM-Audio Çözümü
Telegenic Mobil Yayınlarında Wohler iAM-Audio Çözümü
28.07.2017 12:20

Birleşik Krallık’taki en büyük dış yayın (OB) firmalarından Telegenic, işlerini genişletmek ve ABD’de golf etkinliklerini televizyonda yayınlamak hedefleri doğrultusunda Wohler Technologies ile ses takip çözümleri konusunda anlaşma yaptı. Ses, görüntü ve veri izleme çözümleri şirketi Wohler Technologies’in Telegenic’in sağladığı iAM-Audio dokunmatik panel arayüzü, sezgisel komut ve denetimin yanı sıra Dante ve Ravenna gibi yeni I/O seçeneklerini, zengin veri görüntüleme ve Wohler’in dünyaca bilinen ses kalitesini sunuyor.

Telegenic ABD’deki ilk bürosunu 2016 yılında Atlanta’da, Kuzey Amerika’da gittikçe artan operasyonlarını desteklemek için açtı. Şirket son teknolojili bir mobil televizyon yapım araçları filosuna sahip ve büyük, canlı spor ve eğlence etkinliklerini yayınlama konusunda uzman. Telegenic yılda 600 civarı HD, UHD 4K ve HDR yayınlanan etkinliğe televizyon donanımı ve personel sağlıyor.

Telegenic modern, küçük yayın sistemini Dante ve HD-SDI gömülü ses ağırlıklı kurmayı tercih etti. Bununla birlikte ses çözümlerinin MADI, AES ve analog sesle de çalışması gerekiyordu. iAM-Audio kullanmanın bir avantajı, çeşitli sinyal tiplerini izlemek için daha az donanım gerekmesi. Bazı sinyaller 64 ses kanalı taşıyordu ve Telegenic diğer hiçbir klasik ölçüm gösterge donanımının bu görevi yürütebileceğini düşünmüyor. Wohler iAM-Audio çözümü derin olmayan 1RU boyutlu bir pakette şirketin ihtiyaçlarını gideriyor.

iAM-Audio önündeki dokunmatik ekranda bilgileri gösteriyor ve çok yönlü yazılım bileşenleriyle birlikte güçlü donanımıyla, ilerideki gelişecek standartlar, müşteri geri bildirimleri ve isteklere göre güncellenip geliştirilebilecek.

Telegenic Ses Başkan Vekili Simon Foz Foster yorum yaptı: “Birleşik Krallık’ta TV tırlarımızda birçok Wohler ürün serisini kullandığımız için şirketin çözümlerinin yeteneklerini ve gücünü biliyoruz. Wohler ile geçmiş çalışma deneyimimiz bize ABD’deki tırlarımız için mükemmel seçim olduğunu gösteriyor. Wohler’in sezgisel ürünleri, ihtiyacımız olan çözümleri yükseltmemizi ve kişiselleştirmemizi kolaylaştırıyor.

Wohler ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 259 79 71 numaralı telefondan Radikal Elektronik’i arayabilirsiniz.