Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Sennheiser evolution wireless G4 Kablosuz Mikrofon Sistemi
Sennheiser evolution wireless G4 Kablosuz Mikrofon Sistemi
26.03.2019 17:27

Esneklik, yüksek bant genişliği, daha fazla güç gereksinimlerine yanıt veren evolution wireless G4, tutkunuzla, izleyicilerinizle ve sizinle birlikte evrilen bir kablosuz mikrofon sistemi. Zarif yeni kullanıcı arayüzü, cömertçe genişletilmiş anahtarlama bant genişliği ve 300 ile 500 serileri için yüksek RF çıkış gücü, 100 serisi ve yeni kamera üzeri sistemler için yeni çoklu kanal işleviyle, evolution wireless G4 müzik performansları, tiyatrolar, işletme kurulumları ve kamera çalışmaları için yüksek kaliteli, güvenilir ses sunuyor. 

evolution wireless G4, profesyonel UHF bandında analog iletimle çalışan kablosuz piyasasının geniş tabanına hitap ediyor. G4 analog kablosuz tasarımında 60 yıllık deneyimden gelen maksimum özellikler, güvenilirlik ve kullanım kolaylığını sunuyor.

evolution wireless G4 tüm G1, G2 ve G3 sistemlerle uyumlu olduğu için bunlara yapılmış olan yatırımlar kullanılabilir olmaya devam ediyor ve gelecekte de geri dönüş getirmeye devam edecek. 

Esneklik

Çok yönlü çalışma önemli. evolution wireless G4 olası tüm uygulamalar için en yüksek miktarda esneklik sunuyor; canlı ses, kulak içi dinleme, portatif ENG çözümleri, profesyonel film yapımları. Kongrelerde, toplantılarda ve üniversite derslerinde daima yanınızda.

Kolay taşınma

evolution wireless G4 konaklama, eğitim ve etkinliklerde her odaya ve iş akışına kolayca uyum sağlıyor. Seyahatlerde, belgesellerde, söyleşilerde her cebe sığıyor ve çok net konuşma sesleri yakalıyor. 

Bütünleşme

LSP 500 Pro mobil kablosuz hoparlörü çeşitli aksesuarlar tamamlıyor. Sistem bütünleştiriciler tarafından çok yönlülüğü, esnek iş akışları, WSM (Wireless Systems Manager) denetim yazılımı ve mobil aygıtlarda Sennheiser Control Cockpit nedeniyle tercih ediliyor.

Güç

IEM, 300 ve 500 serileri 3 adımda (10/30/50) 50mW’a kadar RF çıkış gücü sunuyor. Portatif yayın ve film setleri, 8 saatlik pil ömrünün avantajını yaşıyorlar. 

Yüksek bant genişliği,

evolution wireless G4 kendi fiyat düzeyinde beklentileri aşıyor. 300 ve 500 serisinin 88 MHz’e kadar anahtarlama bant genişliği, neredeyse her yerde güvenilir çalışma sağlıyor.

Hızlı kurulum

evolution wireless G4’ün 100 serisi aynı anda kolay kurulum için 12 adede kadar alıcıya bağlanarak, önemli miktarda zaman kazandırıyor. IEM, 300 ve 500 serisindeki sezgisel LCD ve OLED ekranlar, her ortamda işleri kolaylaştırıyor.

Ses mühendisleri ve tutkulu kullanıcılar festivallerde, tiyatrolarda, canlı sahnelerde evolution wireless G4’ün esnekliğini ve çok yönlülüğünü seviyorlar. 

evolution wireless G4 – 100 serisi

Çok yönlü kablosuz sistemlerden oluşan evolution wireless G4 100 serisi, kararlı bir UHF frekans aralığında 42 MHz’e kadar ayar bant genişliğiyle şarkı söyleyen, konuşan ve müzik aleti çalanlara, 12 adede kadar sistem bağlantısıyla aynı anda hızlı kurulum imkanı veriyor. Kararlı bir UHF aralığında tamamen ayarlanabilen, seçilebilen 1680 frekansla, 42 MHz’e kadar bent genişliği sunuyor. 

evolution wireless G4 – 500 serisi

ew 500 G4’ün özellikle dünyaca ünlü müzik sahnelerinde çok kanallı kurulumlar yönetirken esnekliği, ünlü ses mühendislerinin gözdesi. Çok kanallı kurulumlarda gelişmiş frekans koordinasyonu sağlayan Wireless Systems Manager (WSM) denetim yazılımı için Ethernet bağlantısı var. Kararlı bir UHF aralığında tamamen ayarlanabilen, seçilebilen 3520 frekansla, 88 MHz’e kadar bent genişliği sunuyor. 

evolution wireless G4 – IEM serisi

Her yerde ve her gün doğrudan bağlantı ile performans üzerinde eksiksiz denetim sağlıyor. evolution wireless G4 kulak içi dinleme ve ses takip setleri hem izleyiciler hem de ses mühendisi için sıra dışı bir deneyim sunuyor. Kararlı bir UHF aralığında tamamen ayarlanabilen, seçilebilen 1680 frekansla, 42 MHz’e kadar bent genişliği sağlıyor. 

evolution wireless G4 – 100P serisi

Yayın kalitesinde ses çözümü evolution wireless G4 100P serisi, video ses ve saha kayıt uygulamaları için en yüksek esnekliği sunuyor. Mobil muhabirlik, haber ENG ve belgesel uygulamaları için ideal. 100 metreye kadar iletim mesafesi sunuyor. 

evolution wireless G4 – 500P serisi

Büyük film setlerinde mükemmel film sesi için profesyonellerin tercihi evolution wireless G4 50P serisi, aynı anda 32 adede kadar kanalla çalışıyor. 88 MHz’e kadar yüksek bant genişliği ve yüksek RF çıkış gücü, koşullar nasıl olursa olsun en yüksek güvenliği garantiliyor.


Ürün Sennheiser evolution wireless G4 Kablosuz Mikrofon Sistemi 
Marka Sennheiser
Firma Metan
Telefon 0212 293 37 50
Web www.metan.com