Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Anton/Bauer LPD Discharger Deşarj Aygıtı
Anton/Bauer LPD Discharger Deşarj Aygıtı
28.07.2017 12:43

Bir Vitec Group markası olan Anton/Bauer, dünyanın en büyük kiralama firmalarından biriyle birlikte geliştirdiği LPD Discharger deşarj aygıtını sunuyor. LPD Discharger aynı anda 4 tane 90 Wh pili üç saat veya daha kısa sürede boşaltarak, kargo olarak taşınacak lityum iyon pillerin kapasitelerinin yüzde otuzdan fazla dolu olmamasını gerektiren IATA yönetmeliklerine uyum sağlamayı kolaylaştırıyor.

IATA pil taşıma yönetmeliklerini geçen yıl sıkılaştırdı ve uçak yolculuğu yapması gereken kiralama firmaları ve uluslararası yayıncılar için büyük zorluk yarattı. Şimdiye kadar pilleri %30 eşiğinin altına boşaltmanın kolay bir yolu yoktu ve çok miktarda hatal pili kabinde taşımak mantıklı değildi. Ama yeni LPD Discharger sayesinde artık pilleri boşaltıp yönetmeliklere tam uygun şekilde uçağa sokmak ve güvenle uçmak mümkün.

LPD Discharger harici enerji gerektirmeyip, deşarj etmekte olduğu pillerin enerjisini kullanıyor. Bu özellik seyahate uygun bir çalışma sağlıyor ve deşarj işleminin pillere zarar vermemesini garantiliyor. 1 kilogramdan hafif pil boşaltma aygıtı fan soğutmalı ve termal korumalı olduğu için her ortamda başında biri beklemeden güvenle kullanılabiliyor. Sağlam metal kasasıyla Anton/Bauer LPD Discharger pillerin kullanıcının rahatlığı için pil kullanılan her yere gönderilebilecek şekilde tasarlandı.

Anton/Bauer ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 358 45 20 numaralı telefondan Linka’yı arayabilirsiniz.