Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > L-Acoustics ARCS Ölçeklendirilebilir Kiralama Çözümleri
L-Acoustics ARCS Ölçeklendirilebilir Kiralama Çözümleri
20.11.2019 11:35

L-Acoustics, ses uzmanlarının ve sanatçılarının dinleyici deneyimini iyileştirmelerini sağlayan pragmatik çözümler üretiyor. Bu hedef doğrultusunda ARCS A15 ve A10 ile beraberindeki KS21, bilinen L-Acoustics konser performansını ve güvenilirliğini sınırsız çok yönlü ve kolay kullanımlı küçük bir yapıda 50 ila 5000 kişi arasında izleyicilere sunuyor. ARCS ürün serisinin piyasaya çıkmasıyla L-Acoustics ARCS standart sistem gereksinimlerini karşılayan kiralama çözüm ortaklarına resmi L-Acoustics kiralama ağına katılma olanağı sunuyor. 

ARCS ailesi dört eğimli kasa A15 Focus, A15 Wide, A10 Focus, A10 Wide ve özel amaçlı KS21 bas hoparlöründen meydana geliyor. ARCS hoparlörler esnek ses kapsama alanıyla 46 metreye kadar mesafe ve maksimum 144 dB çıkış sunuyor. Direğe, üst üste, dikey veya yatay sıralı grup olarak kurulabilen yeni ARCS ailesi, modüler, tak-çalıştır kolaylığı sunuyor ve uluslararası piyasada iyi kabul görüyor. Yöneltilmesi yapılandırılabilen bu ürünler, etkinlik ve mekanın gereksinimlerine göre ölçeklendirilebiliyor.  

Firmanın X serisinden esinlenilen eğimli ahşap teknolojisi yeni ARCS ürünlerini hafif ama son derece sağlam hale getiriyor. Yapılandırılabilen L-Fins ile yönlendirmeler hassas olarak ayarlanabiliyor. 

Tasarımın ve kurulumun basitliği ve uygun fiyatı, yeni ARCS serisini L-Acoustics kiralama çözüm ortakları ağına giriş için ideal bir başlangıç noktası. L-Acoustics eğitim programının da katkısıyla, yeni ARCS sahipleri kapasite ve bilgi bakımından geliştikçe, modüler ARCS çözümü daha büyük projeleri yürütecek biçimde genişliyor. 

A15 ve A10 sistemleri düğünlerden galalara, kurumsal etkinliklerden festival sahnelerine kadar kolayca ölçeklendirilebiliyor ve KS21 alçak frekans bant genişliği 30Hz’e genişletiyor. Çok büyük etkinliklerde ARCS K1 ve K2 sistemlerini tamamlayıcı olarak kullanılabiliyor. 

 A15 ile A10 Focus ve Wide’ın tak-çalıştır kolaylığı yükseltme konusunda da geçerli. Hoparlörler 1’e 1 oranlar düşünülerek LA4X yetenekleriyle tasarlandı. Her LA4X yükseltme kanalı bir A15, bir A19 veya bir KS21 ile birlikte çalışıyor. 1’e 1 oran A15 ve KS21 için de geçerli, ve her A15 kasa için bir bas hoparlörü öneriliyor. A10 için tavsiye edilen hoparlör/baş hoparlörü oranı 2’ye 1. Daha da geniş esneklik içim ARCS, LA12X yükseltmeli denetleyicilerle de kesintisiz işlev görüyor. 

A15 ile A10’ün bütünleşik donatım özelliği, kurulumu verimli ve güvenli bir hale getiriyor. Patent bekleme aşamasındaki çıkıntısız donatım, yanlış kullanım ve aşırı titreşimi azaltıyor ve hem güvenliği hem de hızı yükseltiyor. 

L-Acoustics Ses Sistem Tasarımı Ar-Ge Direktörü Christophe Combat şunları söyledi: “ARCS modeli 1995 yılından bu yana L-Acoustics ürün serisinin bir parçası. V-DOSC’un endüstride devrim yaratmasından sonra piyasaya çıkan ilk hoparlör referansı oldu. ARCS’nin başarılı ilerleyişinin temelindeki felsefe, her zaman üstün kaliteli, orta menzilli, küçük boyutlu ve kolay kullanımlı bir çözüm sunmak oldu. Yeni ARCS serimizin tüm bu konularda standartları yükselmesinden gurur duyuyorum.

L-Acoustics ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 212 80 75 ve 0212 227 68 00 numaralı telefonlardan A+SF’yi arayabilirsiniz.