Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > SWIT M Serisi Kablosuz HD Sistemleri
SWIT M Serisi Kablosuz HD Sistemleri
25.05.2019 11:41

Yeni SWIT kablosuz HD sistemlerinden SW-M150 150 metre, SW-M450 ise 450 metre mesafeye kadar 3GSDI ve HDMI kablosuz sinyal iletimi sağlıyor.

Hem verici (Tx) hem de alıcıdaki (Rx) OLED, sinyal formatı, kablosuz kanal ve sinyal gücünü görüntülüyor. 11 kanalın tümünün kablosuz iletim koşullarını gösteriyor; en iyi olan elle seçiliyor. 

Şifreleme

Verici ve alıcının eşleşmeleri ve şifreli çalışmaları gerekiyor. 1 noktadan en fazla 4 noktaya çoklu yayını destekliyor. Kamera çekimlerini korumak için, eşleşmeyen alıcılar vericiyle bağlantı kuramıyor. 

Anında oynatma modu

Alexa Mini, Red Raven gibi bazı sinema kameralarında oynatma yapılırken çıkış SDI saati kesintiye uğruyor ve kablosuz görüntü iletimini koparıyor. SW-M serisindeki Instant Playback modu, sürekli kablosuz görüntü alımını destekliyor.

Vericide menüye girmek için joystick sağa hareket ettiriliyor ve InsPB seçeneği ON yapılarak Instant Playback moduna geçiliyor.

Doğru renk üretimi

Kablosuz çip kısıtlaması nedeniyle normal kablosuz sistemler renkleri doğru biçimde üretemiyor. SW-M serisindeki titiz algoritma değişiklikleri, yayın düzeyinde doğru renk reprodüksiyonunu garantiliyor. 

450 metre iletim

WHDI kablosuz teknoloji temeli SW-M450 kablosuz sistem 5.1-5.9 GHz lisans gerektirmeyen bantlarda çalışıyor ve DFS uyumlu. Sıkıştırmasız 3G/HD-SDI ve HDMI sinyalleri görüş alanında (Line-of-Sight) olmak üzere 450 metreye kadar mesafelere, 1 milisaniyeden kısa gecikmeyle iletiyor. Tamamen donanım bağlantılı, tak-çalıştır kolaylığında sistem, yönetmene görüntü izletme, drone, halatlı kamera, Steadicam gibi uygulamalarda sık kullanılıyor. 

OLED ekran ve kanal geçişi

Hem vericide, hem alıcıda bulunan OLED ekran, sinyal formatını, kablosuz kanal numarasını ve sinyal gücünü gösteriyor. Vericide joystick yukarı ve aşağı hareket ettirilerek CH0’dan CH10’a kadar kablosuz kanallar arasında geçiş yapılabiliyor ve sinyal güçleri şeritlerle gösteriliyor. Yeni bir kanala geçiş yapılırken, eşleşen alıcı otomatik olarak yeni kanalı takip ediyor. 

Alıcıda joystick sağa hareket ettirildiğinde kablosuz iletim koşulları analizine giriliyor ve 10 saniye sonra 11 kablosuz kanalın hepsinin sinyal güçleri görüntüleniyor, böylece çalışmak için en iyi kanalın seçilmesine yardımcı oluyor. Tek bir yerde 3-4 çift kablosuz kanalın birlikte çalışmasını destekliyor. 

SW-M450

  • WHDI 5.1-5.9 GHz lisanssız bantlarda kablosuz iletim
  • DFS uyumlu
  • Sıkıştırmasız 3GSDI ve HDMI iletimi
  • 450 metre iletim mesafesi
  • 1 milisaniyeden kısa gecikme
  • 2 kanal HDMI gömülü ses iletimi
  • Zaman kodu ve tetikleme sinyali iletimi
  • OLED bilgi ve kanal geçişi gösterimi
  • Alexa Mini için hızlı oynatma 
  • Çip düzeyinde iletim şifreleme
  • Benzersiz doğru renk reprodüksiyon algoritması
  • 1 vericiden 4 alıcıya iletim.

Ürün M Serisi Kablosuz HD Sistemleri 
Marka SWIT
Firma Pil Merkezi
Telefon 0216 328 15 15
Web www.pilmerkezi.com

En Çok Görüntülenenler
Dergi