Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Lupo Full Color 60 Superpanel Işık
Lupo Full Color 60 Superpanel Işık
28.05.2019 12:09

LED Panel ve LED Fresnel ışık kaynakları üreticisi İtalyan Lupo, film yapımcıları, fotoğrafçılar, video operatörleri ve TV stüdyolarının, aynı zamanda ekipman kiralayan şirketlerin istekleri ve geri bildirimleri doğrultusunda, farklı ortam ve ışık koşullarında çekim yapan kullanıcılar için tasarladığı yeni ürününü piyasaya tanıttı. 

Tüm Lupo ürünlerinde olduğu gibi, Lupo Full Color 60 Superpanelde de sağlamlık ve kalite göz önünde bulundurularak geliştirildi. Lupo Superpanel serisinin hayranlık uyandıran yeni ürününü muadillerinden ayıran en büyük özelliği ise parlaklığı, pratik kullanımı ve 2800K - 10000K arasında renk sıcaklığına sahip olması. Aynı zamanda ışık değeri 69.000 lux olan Full Color 60, Lupo’nun şimdiye kadar ürettiği en büyük ışık kaynağı.

Ürünün nihai parlaklığı arttırılırken önem verilen bir diğer konu da sağlamlık ve uzun ömürlü kullanım oldu. Full Color 60’ın gövdesinde amaçlanan sağlam yapı,  güçlendirilmiş teknopolimer kullanılarak elde edildi.

Setiniz için istediğiniz tüm renkler elinizin altında

Yeni Superpanel Full Color 60, 2800 K - 10000 K arasında mükemmel renk sunumuna sahiptir. 95 ortalama CRI ve TLCI değeri ile sıcak ve soğuk beyaz renkler arasında rahatça geçiş sağlanabilir. Ayrıca, çok renkli (RGBW) teknolojisiyle, içeriğinizin oluşturulması için ihtiyacınız olan renkler kolayca seçilebilir.

Sinema Kalitesinde Çekim 

Superpanel Full Color 60, profesyonel bir RGBW LED panelde istediğiniz tüm işlev ve özelliklere sahiptir. Kullanımı sınıfının en kolayıdır. Sette zaman kazanmanızı sağlayacak tüm ayarlar önceden düşünülmüş ve tasarlanmıştır. Tüm bu özellikler Superpanel Full Color 60’ı aynı kategorideki benzer ürünlerden bir adım öne taşıyor.

Pratik Menü

Superpanel Full Color 60’ın arkasındaki dijital ekran sayesinde, yoğunluk, renk sıcaklığı, renk modu, yeşil / macenta ayarları, özel efektler, dimmer ve DMX kanalları için ayarları kolaylıkla yönetmenizi sağlar.

Hem Batarya Hem Şebeke Elektriği ile Kullanım

Superpanel Full Color 60, Lupo veya eşdeğer lityum pillerle (DC beslemesi 14,8 V - 24 V arasında) çalıştırılabilir. Bu özellik onu taşınabilir ve istediğiniz her yerde hızlıca kullanılabilen RGBW teknolojisine sahip güçlü bir LED panel haline getirir. Superpanel Full Color 60’ı çalıştırmak için iki adet 160 Wh (veya daha yüksek), 14,8 V pil yeterlidir.

Pole Operated Opsiyonu

Tüm Lupo ürünlerinde olduğu gibi, Superpanel Full Color 60’da, her ölçekteki televizyon stüdyosunda kullanım için dirsek aparatı ile birlikte temin edilir.

Aksesuarlar

Tüm Lupo ürünleri, diğer bataryalar, v-kilitleri, batarya şarj cihazları, softbox’lar, taşıma çantaları, tripodlar ve clamp’ler gibi geniş bir aksesuar yelpazesi ile tam uyumludur.

Lupo ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0312 438 68 18 numaralı telefondan İdeapro’yu arayabilirsiniz.