Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Quicklink Studio ile Fransa, Polonya, Fas Arasında Basın Toplantısı
Quicklink Studio ile Fransa, Polonya, Fas Arasında Basın Toplantısı
28.05.2019 15:23

Quicklink Studio çözümü kaynak yönetim şirketi Veoila için bir basın toplantısında kullanıldı. Çözüm Paris’teki basın konferansı izleyicilerini Polonya’daki Volkswagen fabrikasına, Fas’taki Renault fabrikasına ve Le Mans’taki Veoila’ya bağladı. 

Veoila’nın tercih ettiği etkinlik ajansı Havas Event Agency, TBC Media’dan projenin görsel-işitsel gereksinimlerine yardımcı olmasını istedi. Fransa’daki yapım ve yayın çözüm sağlayıcı TBC Media, düşük gecikmeli bir noktadan-noktaya kodlayıcı/kod çözücü için Quicklink’e başvurdu. 

Proje için Polonya’daki Volkswagen fabrikasına, Fas’taki Renault tesisine ve Le Mans’taki Veoila bürosuna, her birinde HD-SDI kamera girişi olan altı adet Quicklink Studio ST100 kuruldu. Polonya, Fas ve Le Mans’taki tesislerden gelen sinyalleri almak için Paris’teki yapım tesisine altı tane Quicklink ST100 kuruldu. 

TBC Media gelecekteki projelerinde Quicklink Studio’yu kullanmayı planlıyor ve Quicklink Studio çözümünü sağlarken Quicklink’in ilgisi ve hızlı çözüm sunma yeteneğini övgüyle karşıladı. 

Quicklink ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 549 99 92 numaralı telefondan Aviteng’i arayabilirsiniz.