Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Sony HXR-MC88 Mini HD Kamera Çıktı
Sony HXR-MC88 Mini HD Kamera Çıktı
29.05.2019 12:40

Uygun fiyatlı Sony el kameraları sayesinde içerik yaratıcıları istedikleri yerde diledikleri gibi çekim yapabiliyorlar. Yeni HXR-MC88 okullardan bürolara her türlü kuruluşa kolay çalışarak yüksek görüntü kalitesi sunuyor. 

Günümüzün çeşitli çekim gereksinimlerine hizmet etmek için tasarlanan avuç içi kadar boyutlu ve hafif HD kameradaki gelişmiş BIONZ X görüntü işleme motoru, gerçek gibi görüntüler üretiyor ve kameranın hızlı sinyal işlemesinin avantajından yararlanan yeni özelikler katıyor. Geniş 14.2 megapiksel 1.0-type Exmor RS CMOS sensör arka planda etkileyici bir odak dışı bulanıklık (bokeh) efekti yaratırken, hem karanlık hem parlak koşullarda daha az gürültülü, yüksek kaliteli görüntüler yakalamak için üstün hassasiyet sağlıyor. Karanlık sahnelerde bile 1.7 lükste (1/30 saniye) minimum aydınlatmayla net ve kararlı görüntüler elde edilebiliyor. 

Sony’nin görüntü kalitesindeki uzmanlığının ve kamera geliştirme mirasının bir ürünü olan HXR-MC88’in Fast Hybrid Auto Focus (AF) sistemi, hızlı hareket eden nesnelerin en keskin hatlarla yakalanmalarını garantiliyor.

HXR-MC88 kameranın 12x optik zoom özeliği, Clear Image Zoom ile iki katına (24x) çıkarılırken, Super Resolution Technology kullanılarak yüksek çözünürlük korunuyor. Ayrıca 14.2 megapiksel CMOS sensör ve Sony Digital Extender bu aralığı 48x kata çıkarıp çeşitli sahnelerde geniş açıdan telefotoya kadar tüm talepleri karşılıyor. XLR ses giriş terminali ve mikrofon tutucu, kameraya kullanışlılık, ses kalitesi ve bağlantı güvenilirliği kazandırıyor. Dahili 4 adımlı ND filtreler sayesinde HXR-MC88 çeşitli ortamlarda kaliteli içerik yakalamak için hızla kendini ayarlıyor ve hiçbir zaman ve yerde ayrıntıları kaybetmeden, keskin hatlı ve temiz görüntüler üretiyor. 

HD program yapımlarına yan kamera olarak ideal HXR-MC88, AVCHD kayıt yaparak post prodüksiyon sırasında kurgu özgürlüğünü genişletiyor. Ayrıca kullanıcılar RM-30BP kullanarak kamerayı uzaktan denetleyebiliyorlar ve MCX-500 çoklu kamera canlı yapım çözümü ile birlikte basit ve uygun maliyetli bir yapım ekosistemi içerisinde etkinliklerin canlı akışını gerçekleştirebiliyorlar.