Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Believe.tv + Epiphan Webcaster X2 Entegrasyonu
Believe.tv + Epiphan Webcaster X2 Entegrasyonu
29.05.2019 12:41

Epiphan ile Believe.tv, Webcaster X2 bütünleşmesini ve görüntü akış platformu Believe.tv’yi duyurdu. Believe.tv sayesinde Facebook ve Twitch’e söyleşi veya talk-show modunda canlı bağlanılarak canlı programa konuklar davet edilebiliyor. Yazı ve grafik bindirmeleri eklenebiliyor.

Özel amaçlı Epiphan Webcaster X2 kodlayıcı sosyal medya platformlarına canlı görüntü alkışı için tasarlandı. Aygıt bir kez sosyal medya hesaplarıyla eşleştirildikten sonra sonraki tüm akışlarda ayarları hatırlıyor.

Sosyal medya için güvenilir kodlama

Epiphan Webcaster X2; Facebook, YouTube gibi sosyal medya platformlarına görüntü akışı için tasarlandı. Kurulum ayarı çok basit, bir aygıt kodu hesaplarla eşleştiriliyor. 

Epiphan Webcaster X2 nasıl çalışır?

Webcaster X2 canlı görüntülerin akışlarını Facebook Live, YouTube, Twitch, Switchboard Cloud, AV Studio ve diğer kanallara gerçekleştiriyor. Bunlar arasında geçiş kolayca yapılıyor. 

HDMI ile USB görüntü ve ses kaynakları bağlantısı

Epiphan Webcaster X2’nin HDMI IN veya USB portlarına bağlayarak HDMI kameralardan, ekranlardan, mikserlerden, USB web kameralarından ve mikrofonlardan görüntü akışı yapılabiliyor. Webcaster X2 yüksek kaliteli görüntü ve sesi kodlayarak Facebook veya YouTube takipçilerine yayınlıyor.

İç içe resim düzenleri ve canlı geçiş

Yaratıcı iç içe resim (Picture in Picture) düzenler oluşturulabiliyor. Çok kameralı yapımlar gerçekleştirilip, bir USB web kamerası ile HDMI kamera arasında geçişler yapılabiliyor.

Canlı izleme

Facebook ve YouTube canlı görüntüleri gerçek zamanda izlenip yorumlar ve tepkiler görülebiliyor. Sadece Epiphan Webcaster X2’nin HDMI OUT çıkışına bir ekran bağlamak yeterli oluyor. 

Epiphan ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 549 99 92 numaralı telefondan Aviteng’i arayabilirsiniz.