Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Sound Devices Scorpio Piyasada
Sound Devices Scorpio Piyasada
17.06.2019 09:32

16 adet mic/line ön yükselteçli Sound Devices Scorpio, 32 kanallı, 36 yollu portatif bir mikser ve kaydedici. Bu üst kalite mikser ve kaydedici ses uzmanlarından büyük ilgi gördü ve duyurulduğu gün tükendi. ABD’de tasarlanıp üretilen Scorpio, dünya çapında yetkili bayiler tarafından dağıtılıyor. 

Esnek ve güçlü Sound Devices Scorpio çoklu enerji ve medya yapılandırmaları ile tamamen kişisel tercihe göre düzenlenebilen bir yönlendirme matrisi sunuyor. 16 adet mic/line ön yükselteci, 32 Dante giriş ve çıkış kanalı, AES giriş ve çıkışı, 12 analog çıkışı ve çoklu kulaklık çıkışı olan Sound Devices Scorpio, her türlü yapım senaryosuna hazır. Ses uzmanları küçük boyutu sayesinde aygıtı omuz üzerinde ve mobil donatımlarda kullanabilecek.

Dahili bir SSD sürücü içeren Scorpio, yedekleme amacıyla aynı anda iki tane SD karta kayıt yapıyor. Daha da fazla esneklik için ses uzmanları tercih ettikleri kayıt ortamlarına farklı dosyalar gönderebiliyorlar. Dahili çift L-Mount pil şarj aygıtlı Scorpio, L-Mount yuvalı pillerle ya da TA4 DC girişleri yoluyla akıllı piller, NP-1 piler, hat içi güç kaynaklarıyla çalıştırılabiliyor. Son derece hassas, zengin özelliklere sahip zaman kodu üreteci, kendi piliyle güç kapandıktan sonra zaman kodunu 4 saate kadar çalışır durumda tutabiliyor.

Sound Devices ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 358 45 20  numaralı telefondan Linka’yı arayabilirsiniz