Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > ATTO’dan Apple Desteği
ATTO’dan Apple Desteği
18.06.2019 14:36

Bellek deposu, ağ bağlantı ve altyapı çözümleri üreticisi ATTO, Apple Mac Pro ve macOS Catalina desteğiyle Apple teknoloji yeniliklerini yakından takip etmeye devam ediyor.

Apple Mac Pro platformuna genişletme yeteneklerini yeniden başlattığı için, ATTO uzun zamandır Mac camiasınca beklenen PCIe tabanlı bellek ve ağ bağlantı çözümleri sağlamaya hazır.

ATTO en geniş Mac uyumlu adaptörler portföyüne sahip ve Thunderbolt, Ethernet, Fibre Channel ve SAS/SATA bağlantılarıyla yeni Apple Mac Pro ve macOS Catalina’yı desteklemeye istekli. ATTO adaptör donanımı ve sürücüleri halihazırda Mac platformu ile uyumlu oldukları için geleceğe dönük uyum sağlıyorlar.

ATTO Mac kullanıcılarına yaratıcı profesyoneller için özel amaca yönelik bağlantı teknolojileri sunuyor. Örneğin ATTO Advance Data Streaming (ADS) teknolojisi gecikmeleri yönetiyor ve veri akışlarını kolaylaştırıyor. ATTO Multipath Director ise Fiber Channel SAN ağları için. 

Thunderbolt özellikli çözümler alanındaki öncülerden ATTO, Apple platformlarına yüksek performanslı Thunderbolt bağlantısı sağlayanların başında geliyor. ATTO ThunderLink Thunderbolt adaptörleri, Mac Pro, iMac Pro, Mac mini gibi Mac platformları için en uygun Thunderbolt 3 çözümlerini sağlamaya devam ediyor.