Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Roland Ses Kaydedici R-07 için Güncelleme
Roland Ses Kaydedici R-07 için Güncelleme
24.07.2019 18:47

Roland R-07 yüksek çözünürlüklü ses kaydedicisi ve beraberindeki uzaktan kumanda uygulaması için bir aygıt yazılımı güncellemesi çıkararak, video kameramanları, web yayıncıları, saha kayıt uzmanları ve muhabirler için ideal yeni işlevler getiriyor. 

R-07’deki uzaktan kumanda için mevcut Bluetooth bağlantısı ve Bluetooth yetenekli ses akışı, Qualcomm aptX düşük gecikmeli ses teknolojisiyle zenginleştirildi. Kullanıcılar R-07 ana kayıt noktasına yerleştirilmiş iken iOS veya Android cep aygıtlarındaki ücretsiz R-07 Remote uygulaması ile R-07 işlevlerini kablosuz yönetebiliyor ve durum ile düzeyleri takip edebiliyor. 

Yeni Version 1.1 aygıt yazılımı ile artık bir defada dört adede kadar ayrı R-07 ünitesini denetlemek mümkün. Bu sayede kullanıcılar bir kerede birden fazla kaynağı kaydedebiliyor, farklı açılardan tek bir kaynak kaydedebiliyor veya önemli etkinliklerin yedekli kaydını yapabiliyor.

Bir tablet, telefon veya Apple Watch üzerindeki güncellenen R-07 Remote uygulamasından kullanıcılar dört adede kadar R-07 ünitesi üzerinde aktarım kontrollerini çalıştırabiliyor, sahneleri çağırabiliyor, giriş düzeylerini izleyebiliyor, işaretçileri yönetebiliyorlar. Uygulama her kaydedicinin genel bir görüntüsünü durumları ve düzey göstergeleriyle birlikte gösteriyor, ve her bir ünite basit bir dokunuşla daha derinlemesine denetlenebiliyor. Tüm ünitelerde kayıt ve diğer işlevleri birbirine bağlantılı bir grup olarak aynı anda denetlemek de mümkün.

Version 1.1 ile eklenen diğer bir değerli özellik, bilgisayarlarda ve uyumlu iOS aygıtlarda ses/görüntü yazılımı için R-07’nin yüksek kaliteli bir USB mikrofon, ses arabirimi ve kulaklık yükselteci olarak kullanılabilmesi. Bu iPhone ile görüntü yapımlarının ses kalitesini yükseltiyor ve bilgisayar tabanlı Podcast ve canlı akışlı yayınlar yaparken çok sayıda donanım gereksinimini ortadan kaldırıyor. 

R-07 Version 1.1 yazılım güncellemesini tüm kullanıcılar ücretsiz indirebiliyor.

Roland ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 274 69 10 numaralı telefondan Mavi İletişim’i arayabilirsiniz.