Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > ES Broadcast Kiralama Filosuna Panasonic Canlı Sistem Kameralar Ekledi
ES Broadcast Kiralama Filosuna Panasonic Canlı Sistem Kameralar Ekledi
24.07.2019 19:21

ES Broadcast firmasının yayın donanımı kiralama bölümü ES Broadcast Hire, canlı etkinlik yapımlarında ve profesyonel ses-görüntü piyasalarında kullanıma yönelik olarak çok sayıda Panasonic AK-UC4000 4K canlı sistem kamerası satın aldı. 

Satın alımın haberi Kensington Olympia’da gerçekleştirilen Media Production Show’da duyuruldu. AK-UC4000 kamera zincirleri aynı anda HDR ve SDR veren çıkışları sayesinde canlı spor yapımlarında 4K çözünürlüğe geçiş ve üst düzey etkinlik yayıncılığının zorluklarını aşmaya yardımcı oluyor. 

Bu özelikler doğrudan hem HLG hem de BT.2020 renk alanı destekli kameradan desteklenen, daha hızlı bir iş akışı süreci sağlıyor. 1080p’de 2x, 3x veya 4x yüksek hızlı çıkış gibi özelikler de ağır çekimde bile yüksek kaliteli görüntülerin yakalanmasını garantiliyor.

Bu kameralar ES Broadcast Hire’ın piyasa lideri 4K kiralama filosunu daha da genişletiyor ve şirketin çok miktarda AW-UE150 ve AW-HE130 PTZ kamera satın almasının ardından geliyor. ES Broadcast Hire’ın donanımını zenginleştiren bu PTZ kameraları, sabit kamera donatımlı gözlem belgeselleri, canlı etkinlik çekimi, e-sport ve canlı internet görüntü akışı gibi çeşitli yapımlarda kullanılıyor. 

ES Broadcast Hire Genel Müdürü Warren Taggart şöyle konuştu: “Bu Panasonic kanallarının alınmasıyla her türlü bütçesel ve teknolojik gereksinimi karşılamak için daha da iyi donanımlıyız. Sadece Panasonic’in zaten geniş bir Pazar payına sahip olduğu kıta Avrupa’sından değil, canlı etkinliklerde müşterilerin Panasonic çözümlerini tercih ettikleri Birleşik Krallıktan da yüksek talep alıyoruz.

“Filomuza UC4000 kameraları ekleyerek mevcut Panasonic kullanıcılarına yardımcı destek, ve yeni Panasonic PTZ kameralarının kullanıcılarına tamamlayıcı sistem kameraları sunuyoruz.”

Panasonic ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0216 425 17 00 numaralı telefondan Başarı Yayıncılık’ı arayabilirsiniz.