Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Gerçek Aygıtlarla Bulut Görüntü İzleme Platformu
Gerçek Aygıtlarla Bulut Görüntü İzleme Platformu
20.07.2019 20:33

İzleme deneyimi kalitesi takibi konusunda uzman Witbe’nin dünya çapında kurulu gerçek test aygıtları üzerinde çalışan yeni bulut izleme platformu sayesinde müşterileri işletmecinin dünyanın yüz elliden fazla yerindeki gerçek ağ erişimi (fiber, kablo, 3G/4G, uydu) yoluyla gerçek aygıtlar (set üstü alıcı, akıllı telefon, PC, tablet, OTT alıcısı) üzerindeki tüm dijital hizmetlerinin (görüntü, ses, internet) deneyim kalitesini (Quality of Experience) ölçebiliyor.

Witbe başlangıçtan beri gerçekten ulaştırılan kaliteyi ölçen robotlara dayanan, izinsiz araya girmeye izin vermeyen bir teknolojiyle çalışıyor. Witbe robotları dağıtımın uç noktalarına yerleştirilip gerçek kullanıcılarınkilerle aynı test aygıtlarına bağlanıyor. Robotlar gerçekten son kullanıcılara ulaştırılan deneyim kalitesini (QoE) ölçüyorlar ve hizmetin elverişliliği, performansı ve bütünlüğü hakkında KPI (Key Performance Indicator) sağlıyorlar. Müşterilerin kendi altyapılarında şimdiden binlerce Witbe robotu kurulu durumda.

Witbe’nin OTT (over-the-top) görüntü akışı takibi için bir yazılım hizmeti (Software-as-a-Service) modundaki referans ağı Galilei çıktığından beri Witbe Cloud hizmetlerini genişleterek, işletmecilere ve yayıncılara kendi altyapılarının dışındaki Cloud’da kurulu Witbe robotlarından da yararlanma imkanı veriyor. Bu imkan maliyetleri ve kurulum sürelerini azaltarak, işletmecilere hizmetlerinin kalitesini yükseltme üzerinde yoğunlaşma olanağı sunuyor.

 

ETİKETLER