Reklamı Kapat
Anasayfa > Fuarlar > Zoom Corporation
Zoom Corporation
27.09.2019 18:40

F-Control Miks Denetim Yüzeyi

Miks denetim yüzeyi F-Control, sahada kayıt yaparken film ekiplerine daha fazla denetim ve esneklik sağlıyor. Zoom F8 ve F4 ile çalışarak eksiksiz bir olay yeri profesyonel ses donatımı oluşturuyor. F-Control 60mm fader’leri (sekiz + master) ve kolay erişilen giriş-çıkış kontrolleriyle kayıt ve miski kolaylaştırıyor. Kanalları ve çıkış düzeylerini izlemek 12 parçalı LED göstergeler, kullanıcı tarafında programlanabilen butonlar ve özel amaçlı bir zaman kodu butonu ile kolay. Malzeme verisi girişi için Track Scene kurgu butonları kullanılarak kayıtlar düzenlenebiliyor. Harici bir USB klavye bağlanarak parça adı, sahne numarası, sahne adı, notlar, yanlış çekim gibi bilgiler girilebiliyor. 


LiveTrak L-12 Miks, Kayıt, İzleme Masası

LiveTrak L-12 sayesinde tek parça bir donanımla miks, kayıt, izleme, oynatma, remiks gerçekleştirilebiliyor. Canlı performansları mikslemeye, 12 ayı kanalı kaydetmeye izin verirken beş ayrı kişisel kulaklık miski sağlayan tek dijital konsol. LiveTrak L-12’nin sekizi mono, ikisi stereo toplam 12 kanalında 3 bantlı orta parametrik EQ ve 16 dahili gönderim efekti var. Sekiz mono kanalında bu amaca özel bir sıkıştırıcı yer alıyor. Tüm bu kontroller ve 12 parçalı LED göstergesiyle LiveTrak L-12 sezgisel miks için gereken her şeyi sunuyor. LiveTrak L-12 bir SD karta 12 kanal 24bit/96KHz WAV formata kadar sesleri kaydederken, aynı anda canlı programın miskini gerçekleştiriyor. Bitirilen projenin LiveTrak L-12 üzerinde miski ve yeniden dublajı yapılabiliyor, ya da parçalar daha fazla miks ve kurgu için istenen DAW’a aktarılabiliyor. 


Zoom H6 Altı Kanallı Kaydedici

Zoom son 30 yıldır yenilikçi ürünler tasarlıyor. Altı kanallı kayıt aygıtı Zoom H6 çıtayı daha da yükseltti. Dört adet değiştirilebilen giriş kapsülü (X/Y, MS, Shotgun, Dual XLR/TRS Combo)ses dünyasında yenilik getiriyor. Zoom H6’nın gelişmiş ön yükselteçleri en iyi sesi kaydediyor. Zoom Corporation Zoom H6, canlı kayıt, profesyonel film ve video çalışmaları, canlı yayın ve elektronik haber toplama gibi her türlü uygulamada iyi performans gösteriyor. 

www.zoom-uk.com

Önceki Makale
ZTE Corporation
Sonraki Makale
ZOO Digital
En Çok Okunanlar
Dergi