Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > AJA Ki Pro Ultra Plus İçin IP Denetimi
AJA Ki Pro Ultra Plus İçin IP Denetimi
22.08.2017 17:17

İnsandan-makineye ve makineden-makineye arabirimler konusunda uzman DNF Controls, AJA kullanıcılarına yeni çıkan Ki Pro Ultra Plus 4K ve çok kanallı HD kaydedici için bir IP denetim seçeneği sunuyor. Ethernet tabanlı denetim paneli ST600-KIPRO, serideki diğer tüm modeller gibi en yeni Ki Pro’ya da IP tabanlı işlevler getiriyor. Hem Ki Pro Ultra Plus hem de ST600-KIPRO şu anda satışta.

AJA Başkanı Nick Rashby şunları söyledi: “DNF ST600-KIPRO, Ki Pro kullanıcıları için denetim ve esnekliğin düzeyini yükseltiyor. Bu aygıt dört adede kadar Ki Pro Ultra Plus birimini aynı anda denetleyebiliyor ve kullanıcılara tüm klip listesini görme ve yeni klip isimleri girme imkanı veriyor. Ve tabii ki müşteriler IP tesise geçiş yaparken ST600-KIPRO bir Ethernet bağlantısıyla seri kabloların yerini alıyor.”

Ki Pro Ultra Plus 1080 50/60p formata kadar aynı anda 1, 2, 3 veya 4 kanallı HD kayıt, 4K ve UHD oynatın ve kayıt, ve Full HDMI 2.0 (12 bite kadar kayıt ve çıkış) sağlıyor. 3G-SDI, fiber ve HDMI 2.0 dahil olmak üzere en yeni bağlantı yollarının tümünü; 4K 60p dahil geniş örüntülü, yüksek kare hızlı iş akışlarını destekliyor.

DNF ST600-KIPRO Record, Play, Stop, Rewind, Fast Forward, Jog işlemleri üzerinde eksiksiz IP denetimiyle dört adede kadar AJA aygıtını destekliyor. Klipleri yaratabiliyor, isimlendirebiliyor ve kaydedebiliyor; cue noktalarını işaretleyip getirebiliyor; kullanıcının belirlediği bir zaman kodu yerinden itibaren izliyor, seçiyor, yüklüyor ve oynatabiliyor.

DNF Sorumlu Teknik Müdürü Dan Fogel açıkladı: “Yeni Ki Pro Ultra Plus kullanıcılarına serideki diğer aygıtlarla aynı aynı denetim seçeneklerini sunmaktan memnunuz. ST600-KIPRO özelliklere ve işlevlere erişimi kolaylaştırıyor, kullanıcıların bağlantı sorunları yerine yaratıcılık ve yapım konuları üzerinde yoğunlaşmalarına izin veriyor.

AJA ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 343 13 68 numaralı telefondan Baran Bilişim’i arayabilirsiniz.