Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Infortrend EonStor GS Gen2 Bellek Depo Sistemi
Infortrend EonStor GS Gen2 Bellek Depo Sistemi
23.10.2019 20:33

Infortrend firması yeni kuşak birleşik bellek depo sistemleri EonStor GS Gen2 ve EonStor GSa Gen2’nin yanı sıra 32Gb FC ve 25GbE bağlantıları sunuyor. Intel’in gelişmiş CPU platformunu destekleyen bu yeni kuşak bellek çözümleri mükemmel CP oranı ile yüksek iş çıkarma hızı, bellek kapasitesi ve çekirdek başına performans sunuyor. Gen1 ile karşılaştırıldığında EonStor GS/GSa Gen2 performansı %80’e kadar arttırarak günümüzün veri merkezi, HPC, bulut bilgi işlem gibi kurumsal veri ortamlarının yüksek talepli gereksinimlerini karşılayabilecek kapasiteyi sunuyor. 32Gb FC ve 25GbE host kartlarının çıkması, kurumsal müşterilerin veriye erişimi hızlandırmak için yeni ağ bağlantı standartlarına geçmelerini kolaylaştırıyor.

EonStor GS Gen2 ile EonStor GSa Gen2 ürün ailesi, güçlü bir karma bulut ortamı sunmak için SAN, NAS, nesne belleği ve bulut ağ geçidi özelliklerini bütünleştiren, kullanılabilirlik oranı yüksek çözümler. Ayrıca tamamen flash tasarımlı bir bellek olan GSa, düşük gecikmeyle en iyi SSD performansını sunacak şekilde tasarlandı. Gen2 sistemi veritabanı, sanallaştırma, görüntü kurgusu, dosya paylaşımı ve bulut veri bütünleştirme gibi yaygın NAS ve SAN altyapıları ve uygulamaları için ideal.

Veri miktarları ve bilişim sistemlerinin karmaşıklığı arttıkça, iş yükü yönetim sürecinin her noktasında daha fazla bilgi işleme kapasitesi gerekiyor. Bunun ışığında Infortrend Gen2 serisindeki 4 çekirdekli GS/GSa 3000 Gen2 ve 8 çekirdekli GS/GSa 4000 Gen2 ürünleri için Intel2in en son Xeon işlemcisini kullanıyor. Çözümler iki katı bellek kapasitesi ve dört 10GbE portu ile zenginleştirildi. Performans açısından Gen2 10.000/5.500 MB/s okuma/yazma hızlarına erişebiliyor, böylece ister web işlemi, ister çevrim içi veri sorgulama veya sanal makine olsun, daha hızlı yanıt süreleri sunuyor.

32Gb FC ve 25GbE host bağlantıların çıkması, tek hatla iki katından fazla bant genişliği getirdiği için bellek deposu altyapısı daha iyi ölçeklendirilebiliyor, esnek biçimde kurulabiliyor ve yer tasarrufu sağlıyor. Daha da önemlisi eski standartlarla geriye dönük uyumlu ve gelecekteki 100Gb altyapılara hazır. EonStor GS/GSa Gen2 modüler 32Gb FC ve 25GbE host kartları sunuyor. Kurumsal müşteriler kendi uygulamalarına daha iyi uyanı seçip kurulumu kolay ve uygun maliyetli çözümlerle yeni ağ standartlarına yükseltebiliyorlar. 

Infortrend ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0216 425 99 66 numaralı telefondan Ateksis’i arayabilirsiniz.