Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Audio Precision APx500 Flex Ses Analizörü
Audio Precision APx500 Flex Ses Analizörü
19.11.2019 17:28

APx500 ölçüm yazılımı ile bir APx500 Flex Key’den oluşan APx500 Flex ses analizörü, AP’nin çok yönlü ve güçlü APx ses ölçüm yazılımı ile birlikte tercih edilen ASIO yetenekli ses arabirimini seçme olanağı veriyor. Bugün gereken ölçümlerle başlanıp, test gereksinimleri arttıkça ek ölçümler eklenebiliyor. APx500 Flex, piyasada yaygın bulunan ses arabirimi donanım çözümlerine tek tıklamayla ölçümler, kodsuz otomasyon ve gelişmiş raporlama gibi Audio Precision yenilikleri getiriyor.

Güçlü bir çözüm

APx500 tüm ölçümlerde hızlı ve sezgisel. Bir ölçümü seçmek için tıklamanın ardından, bir filtre eklemek için tıklanıyor. Sonuç grafiğinin üzerinde geçiş/hata noktalarını belirlemek için sürükleyerek sınırlar oluşturuluyor. Türetilen sonuçlar için hesaplamalar kolayca yapılabiliyor. Belirlenen ölçümler bir dizi olarak ekleniyor ve Sequence olarak adlandırılan bir otomatik işlemler sırasıyla çalıştırılıyor. APx üreteci çıkış olarak sabit tonlar, çift tonlar, salınım, cıvıldama, çoklu tonlar verebiliyor veya rastgele dalga şekilleri olarak WAV dosyalarını çalabiliyor.

Test otomasyonu ve raporlama

Tekrarlı tezgah testleri ve üretim testleri, dahili ölçüm sıralayıcı ile kolayca otomatik hale getirilebiliyor ve herhangi bir APx analizörle birlikte kullanılabilecek bir proje olarak kaydedilebiliyor. Production Test modu, bir üretim mühendisi tarafından yaratılan ve denetlenen çoklu çalışma istatistikleri içeren opsiyonel bir sadeleştirilmiş kullanıcı arayüzü sağlıyor. Tercih edilirse API’ye erişilebiliyor; VB.NET, C#.NET, MATLAB ve LabVIEW için dokümantasyon yapılabiliyor.

Esneklik

APx500 Flex ASIO özellikli ses arabirimleriyle uyumlu. Bütçeye ve uygulamanın performans gereksinimlerine uygun bir arabirim ürünü seçilebiliyor.

Yapılandırma

APx500 Flex, AP’nin serbestçe yapılandırılabilen ölçüm çözümleri geleneğini sürdürüyor. Test gereksinimlerine göre ölçüm opsiyonları seçilip, daha sonra tek tek ölçümler veya uygun fiyatlı Flex Pack paketleri satın alınabiliyor.

Portatiflik

APx500 Flex için yazılım lisanslama, APx500 Flex Key ile kolaylaştırılıyor. Ölçüm lisansları bir bilgisayardan diğerine APx500 Flex Key hareket ettirilerek kolayca taşınabiliyor.

Otomasyon

Geniş kapsamlı APx API kullanılarak kişisel arayüzler veya uygulamadan-uygulamaya otomasyon yaratılabiliyor. Visual Basic.NET, C#, MATLAB, LabVIEW ve Phyton için geniş kapsamlı dokümantasyon ve örnekler sağlanıyor. Projeler ve otomasyon, dünyanın herhangi bir yerindeki diğer APx üniteleriyle paylaşılabiliyor.

Ortak yazılım platformu

Pratik bir bakış açısıyla APx ses analizörleri ortak bir yazılım platformu kullanarak testlerin ve sonuçların paylaşılmalarını kolaylaştırıyor. Bir test için tüm ayarlar tek bir proje dosyasında saklanarak, dünyanın her yerindeki ar-ge ve üretim tesisleri arasında test kurulum ayarları kolayca çoğaltılabiliyor. Proje dosyaları APx500 Flex ile uyumlu. B Series, Legacy APx ölçüm araçları ve her proje bağımsız olduğu için, bağlı kalmak veya kesilen bağlantılar için endişe etmeye gerek kalmıyor. Kullanıcılar bir proje dosyası içerisinde dalga şekli dosyaları ve görüntüleri bile gömebiliyorlar.

Ölçüm sonuçlarının müşteriler, kontrat üreticileri ve yönetimle paylaşılması için APx otomatik olarak PDF, HTML, Excel, CSV, RTF veya MATLAB dosyaları olarak dışa aktarmak için geçiş/hata sınırları ve seçenekleri vurgulanarak öne çıkarılmış zengin grafikli raporlar üretiyor. 

APx500 Flex Base yapılandırması (APX-FLEX-2CH)

  • 2 kanallı ASIO arabirimi
  • Dosya analizleri
  • Ölçüm sıralama modu
  • Giriş sinyal monitörleri (FFT monitör dahil)
  • Seviye ve kazanç
  • THD+N
  • Hoparlör üretim testi
  • Adımlı frekans tarama
  • Geçiş / hata ölçümü
  • Sinyal alım ölçümü.

Ürün APx500 Flex Ses Analizörü
Marka Audio Precision
Firma Ateksis
Telefon 0216 425 99 66
Web www.ateksis.com