Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > CalDigit Tuff nano USB-C Bellek Aygıtı
CalDigit Tuff nano USB-C Bellek Aygıtı
20.11.2019 10:25

Dahili bir PCIe SSD içeren, enerjisini veri yolundan alan mini portatif USB-C bellek aygıtı, cebe sığacak kadar küçük boyutunda üstün okuma ve yazma hızları sunuyor. 1055 MB/s okuma hızı sunan seyyar bellek çözümü 512 GB kapasiteli olup, yakında 1024 GB seçeneği de çıkacak.

Küçük boyut ve ağırlık

Uzunluk:    7.59cm
Genişlik:    5.44cm
Yükseklik:    1.45cm
Ağırlık:    0.074kg

Seyahat boyutu

Seyahat ederken bir çantaya, kutuya ve hatta cebe sığabilen küçük bir bellek çözümü gerekiyor. Bir iPhone telefonun boyutunun yarısından küçük Tuff nano, seyahat için ideal.

Tuff nano ne kadar hızlı?

USB 2.0 Flash Drive    50MB/s - 21 kat yavaş
FireWire 800 Drive    80MB/s - 13 kat yavaş
SATA III HDD    130MB/s - 8 kat yavaş
USB 3.0 SSD    430MB/s - 2.5 kat yavaş
Tuff Nano NVMe SSD    1055MB/s

Evrensel bağlantı

En son USB-C teknolojisinden yararlanan Tuff nano, Thunderbolt 3, USB-C, USB-A, hatta gelecekte çıkacak olan USB4 portlu her türlü bilgisayarla uyumlu.

Çıkarılabilen kablo ve taşıma kutusu

Tuff nano’nun dış paketi seyahat sırasında sürücüyü ve kablolarını saklamak için bir taşıma kutusu işlevi de görüyor. Çıkarılabilen kablo tasarımı, sabit bağlı kabloya sahip sürücülerden daha az ısı üreten ve daha küçük bir ürün ortaya konmasına imkan vermiş. Birden fazla Tuff nano sürücü kullanılan yapımlarda sürücüleri daha kolay organize etmeyi sağlıyor. 

Suya dayanıklı

Tuff nano 1 metre derinlikte suya sokulsa bile zarar görmüyor. Aygıt 1 metreye kadar derinlikte suyun içinde 30 dakika kalmaktan etkilenmiyor.

Toz geçirmez

Tuff nano’nun IP67 sertifikası, küçük toz zerrelerinin bile aygıtın içerisine girmesini önlüyor.

Seyahatte hızlı yedekleme ve 4K kurgu

Profesyonel fotoğrafçılar artık akıllı telefonlarının yarısı boyutunda bir sürücüye sıkıştırılmamış RAW dosyalarını her zamankinden daha hızlı yedekleyebiliyorlar. Ayrıca film çekenler 4K çekimlerini güçlü bir RAID gerekmeden, yedekleme sürücülerinden hemen kurgulayabiliyorlar.

İşletim sistemi küçük bir harici aygıttan başlatılmak (boot) istenirse, Tuff nano Mac veya Windows OS sistemlerinin başlatılması için kullanılabiliyor.

iPad Pro uyumluluğu

iPad Pro’nun USB-C konektör kullanması sayesinde Tuff nano dosyalara erişmek için iPad Pro’ya bağlanmak için kullanılabiliyor. Bu özellik resimlerini iPad Pro’nun yüksek çözünürlüklü ekranında görüp kontrol etmek isteyen fotoğrafçılar için avantajlı.

Mac ve PC uyumluluğu

Tuff nano Mac ve PC bilgisayarlarla tamamen uyumlu.

Toshiba PCIe SSD

Her zaman en yüksek standartları tercih eden CalDigit, üstün performans, kalite, güvenilirlik için Tuff nano’da Toshiba PCIe SSD kullandı.

Gelişmiş enerji yönetimi

Çevreye duyarlı CalDigit bellek çözümleri ekibi, trafiği hem dahili NVMe SSD hem de bellek denetleyici için izleyen bir enerji yönetim mekanizması geliştirdi. Sistem boş olduğu sürece Tuff nano düşük güç modunda kalarak çok daha az enerji tüketiyor ve dahili SSD, bileşenler ve dizüstü bilgisayarın pil ömürlerini uzatıyor.


Ürün Tuff nano USB-C Bellek Aygıtı
Marka CalDigit
Web www.caldigit.com