Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Datavideo RMC-300C Çoklu Kamera IP Denetleyici
Datavideo RMC-300C Çoklu Kamera IP Denetleyici
20.11.2019 11:08

Son on yıldır Datavideo RMC-180 en çok satılan Datavideo ürünlerinden birisi oldu. RMC-180 4 kameraya bağlanabilen seri port iletimi yapıyor. Dayanıklı RMC-180 yayın ve AV piyasalarının tercih ettikleri bir ürün. Ancak iletim teknolojisi zamanla evirildi. Ethernet iletimi bu teknoloji alanında yeni bir sayfa açıyor.

Datavideo RMC-300C çok işlevli bir çoklu kamera IP denetleyici. Ethernet iletimi sayesinde Datavideo RMC-300C bir iOS veya Android tabletle birlikte çalışarak aynı alanda 24 adede kadar Datavideo kamerayı denetleyebiliyor. Dahası, yeni denetleyici kullanıcılara uygun maliyetli ve kolay kablolama, donanım tuşlara basılan sezgisel denetleme, iOS ve Android tabanlı uzaktan kumanda sistemi uygulamaları için kullanıcı dostu bir arayüz gibi çeşitli avantajlar sunuyor. 

Ethernet yoluyla uzaktan kumanda

Datavideo RMC-300C çoklu kamera IP denetleyici, seri iletimden Ethernet iletim kontrolüne evirilen bir ürün. RMC-300C Datavideo’nun PTC-140 / PTC-150 / PTC-150T / PTC-200 / PTC-200T ve BC-50 / BC-80 / BC-200 / BC- 200Tkameraları ile uyumlu. Ethernet bağlantısı sayesinde RMC-300C, sınırlı RMC-180’in aksine çok daha fazla kamera kullanılan ortamlarda çalışıyor. 

24 adede kadar kameranın denetimi

RMC-300C çoğunlukla yazılım tarafından denetleniyor. Tablet üzerinde iOS/Android uygulaması, RMC-300C’nin klavye işlevini atıyor. Kullanıcılar yönlendiriciye bağlı olan kameraları seçebiliyor. 

14 adet ön ayar

Sadece pan/tilt/zoom ön ayarlarının saklanmasına izin veren düşük fiyatlı PTZ kameralarından farklı olarak, Datavideo’nun PTZ kameraları daha fazlasını yapabiliyor. Her bir Datavideo PTZ kamerası sadece pan/tilt/zoom ön ayar konumlarını değil, aynı zamanda beyaz denge, kare hızı, iris gibi optik değişken ayarlarını da kaydediyor. Bu yüksek standartlar sayesinde Datavideo’nun kameraları yayıncılık piyasasının gereksinimlerini karşılayabiliyor. 

iOS/Android uyumlu APP arayüzü

RMC-300C bir tabletle çalışmak zorunda. Datavideo hem iOS hem de Android kullanıcıları için uygulamalar geliştiriyor. Uygulamanın indirilme noktalarına kolayca erişilebiliyor; bir kullanıcı RMC-300C QR kodunu tarayabiliyor veya uygulamaları Datavideo web sitesinden indirebiliyor. Uygulamanın arayüzü kullanıcı dostu olup, tüm değişken ayarları yapılabiliyor. 

Güncelleme ve şarj için USB portu

Aygıt yazılımı güncellemeleri ve tabletin pilinin doldurulması için RMC-300C’de bir USB portları var. USB portları RMC-300C’nin arka panelinde yer alıyor. 


Ürün RMC-300C Çoklu Kamera IP Denetleyici
Marka Datavideo
Firma Videodist
Telefon 0216 418 11 02
Web www.videodist.com.tr

En Çok Görüntülenenler
Dergi