Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Tentacle Sync E Zaman Kodu Senkronlayıcı
Tentacle Sync E Zaman Kodu Senkronlayıcı
20.11.2019 18:26

Tentacle Sync E, her türlü kurulumda çalışması kolay ve güvenilir bir zaman kodu ve senkronizasyon aracı sunma fikriyle üretildi. Çekim ne kadar basit veya karmaşık olursa olsun, Tentacle Sync E yaratıcı işleriniz için iyi bir yardımcı.

Tentacle Sync E sayesinde her şeyi ayarlayıp kurmak için daha az zaman harcanıp, asıl görev olan yaratıcılık üzerinde daha fazla zaman harcanabiliyor.

Bluetooth üzerinden senkronizasyon

Kimse evden telefonsuz veya tabletsiz çıkmıyor ve Bluetooth en yaygın kullanılan kablosuz iletim teknolojisi. Tentacle Sync E kablosuz çalışmayı avuç içine sığdırıyor. 

Eski telefon ve otomobil radyo bağlantı sorunları geride kalıyor. Bluetooth LE ile uygulamaya bağlantı kurmak için akıllı telefonu Tentacle Sync E’ye yaklaştırmak yetiyor. 

Her türlü görüntü çekimi için senkronizasyon

Tentacle Sync E bir ekrana sahip değil ve en iyi kullanıcı arayüzü olarak telefonu kullanıyor. Pahalı ek donanım gerekmeden telefonda kare hassasiyetinde bir zaman kodu gösterimiyle Tentacle Sync E izlenip ayarlanabiliyor. 

Dahili mikrofon

DSLR tipi kameranın mikrofon girişine zaman kodu aygıtı bağlanması, dahili sesi izole ediyor. Dahili mikrofonlu Tentacle Sync E sayesinde tek bir aygıtla aynı anda hem zaman kodu hem de ortamın sesi kaydedilebiliyor. 

Sabitleme kelepçesi

Tentacle Sync E’nin kelepçesi sayesinde konektör kilitlenebiliyor. İşleri daha da kolaylaştırmak için ürüne bir de dünyanın en yaygın konektörü olan 3.5mm mini jak eklenmiş. 

Profesyonel mobil uygulamalar desteği

Tentacle Sync E ses kaydedici gibi ek iOS ve Android uygulamalarını da destekliyor. Movie Slate gibi eksiksiz Tentacle destekli üçüncü firma uygulamaları sayesinde hareket halindeyken profesyonel görüntüler çekmek daha da kolaylaşıyor. En iyi tarafı da hepsinin ücretsiz olması. 

Setten kurgu odasına eksiksiz yazılım

Her Tentacle aygıtında bulunan Tentacle Sync Studio (macOS) sayesinde malzemeler tek tıklamayla senkronize edilebiliyor. Tentacle’dan farklı bir zaman kodu teknolojisi kullanılıyor olsa bile, hemen her türlü zaman kodu ile çalışıyor. 

Tentacle ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 549 99 92 numaralı telefondan Aviteng’i arayabilirsiniz.