Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Cappadocia Ultra-Trail TVU Ekipmanları ile Çekildi
Cappadocia Ultra-Trail TVU Ekipmanları ile Çekildi
20.11.2019 18:44

Olağanüstü doğal güzellikleri ve emsalsiz tarihi ile UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alan Kapadokya’nın tepelerinde ve vadilerinde koşulan Ultra-Trail, 19-20 Ekim tarihlerinde gerçekleşti.

38km, 63km ve 119km olmak üzere 3 ayrı parkurdan oluşan Cappadocia Ultra-trail, sporcular için olduğu kadar yayıncılık ekipmanları için de büyük bir sınavdı. 

Start-Finish alanındaki sabit kameralar dışında tüm görüntü aktarımının 7 adet H265 destekli TVU One cihazı ile yapıldığı etkinlikte TVU, sahip olduğu Sierra 4,5G endüstriyel modemleri sayesinde sinyal seviyesinin çok düşük olduğu yerlerde dahi sorunsuz ve yüksek kaliteli görüntü aktarımını sağladı. Düşük enerji sarfiyatı sayesinde 16 saate yakın süren yayın, sadece 3 pil ile tamamlanabildi. Alüminyum gövde ise uzun süren güneş altında kullanımda cihazın serin kalmasında ve görevini başarı ile yerine getirmesinde büyük rol oynadı. 

TVU Networks ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi ve demo talepleriniz için 0555 825 99 25 numaralı telefondan Alen Elektronik’i arayabilirsiniz.