Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > İngiltere Yayıncılık Teknoloji Ödülleri’nde Zero Density
İngiltere Yayıncılık Teknoloji Ödülleri’nde Zero Density
20.11.2019 18:56

Ekim ayında yayıncılık dünyasının prestijli ödüllerinden İngiltere’de verilen Yayıncılık Teknoloji Ödülleri’nde Zero Density, FOX Sports NASCAR stüdyosu ile ‘Sanal Stüdyo ve Gerçek Zamanlı Görsel Efektlerde Mükemmeliyet’ ödülüne layık görüldü. İngiltere’de verilen bu ödül, yayıncılık dünyasının en prestijli ödüllerinden biri.

Zero Density’nin Unreal Engine çözümü ‘Reality’, ABD’deki en önemli spor etkinliklerin birisi olan NASCAR sezonu için FOX Sports’un yeni sanal stüdyosuna katkıda bulundu. ‘Reality’ sanal stüdyolu yapımcılık ve yayıncılığa yeni bir soluk getirdi.

Sanal setler özellikle spor yayınları olmak üzere televizyonculukta yeni bir şey değil; ama bir programı öne çıkaran, fotoğraf gerçekçiliğinin başarılabilmesi. Piyasadaki en iyi sanal stüdyo ve artırılmış gerçeklik çözümü olarak Zero Density, dünyanın en üst düzey yayıncılarına çözümler sağlamaya devam ediyor.  

Zero Density Epic Games ile FOX’un yayın iş akışına Unreal Engine yeteneklerini ve bir sanal sette mümkün olan en gelişmiş bindirme özelliklerini getirdi. 360 derece çekim yapılabilen uygulamada Zero Density bindirme özelliği, 15x14 metrelik bir yeşil ekran alanı üzerinde kullanılıyor.