Reklamı Kapat
Anasayfa > Makaleler > Medya Prodüksiyonu İş Yüklerinize Hız Kazandırın
Medya Prodüksiyonu İş Yüklerinize Hız Kazandırın
21.11.2019 10:46

Medya ve eğlence kuruluşları, yaratıcı yeteneklerle teknolojik gelişmeleri bir araya getirerek medya varlıklarının iş değerini arttırmanın yollarını arıyorlar. Depolama altyapısı, gittikçe büyüyen medya içeriği kitaplıklarının depolanmasında, yönetilmesinde ve düzenlenmesinde kritik bir rol oynuyor. Birleştirme, görüntüye hazırlama, animasyon, simülasyon, düzenleme, post-prodüksiyon, renk düzeltme, VFX veya sanal gerçeklik gibi özel medya ve eğlence iş akışları yürüten tüm kuruluşların daha fazla depolamaya ve daha hızlı performansa olan ihtiyaçları çok büyük ölçüde artmış durumda.

Sorun çok açık. Yıllardır kullandıkları depolama sistemleri, petabayt ölçeğinde milyarlarca nesnenin iş akışı taleplerini karşılayamıyor.

Medya ve Eğlence Sektörünün Yeni Çözümü Qumulo Core ile Tanışın

Modern bir donanımla genişletilebilen (scale-out) depolama çözümü olan Qumulo Core, kuruluşunuzun büyümesine uyum sağlar, yeni gelir fırsatlarından faydalanmanıza olanak tanır ve taviz vermeyen koruma, performans ve kullanılabilirlik özellikleriyle iş devamlılığını garanti eder.

Milyonlarca Hatta Milyarlarca Dijital Varlığı Kolaylıkla Yönetin

Qumulo Core’un entegre dosya sistemi analizi, medya ve eğlence şirketlerinin veri ayakizleri hakkında olağanüstü ölçekte ve gerçek zamanlı yanıtlar almalarını sağlar. Doğrudan Qumulo Core’a entegre edilen metaveri analizleri, depolama yöneticilerinin verilerini, depolama alanını, kullanım modellerini ve performansı ya da kapasiteyi etkileyen kullanıcıları ve iş yüklerini takip etmelerine olanak tanır.

Uzun Vadeli Medya İçeriğinin Depolanması için Aktif Arşivleme

Qumulo’nun modern donanımla genişletilen (scale-out) depolama yapısı, medya ve eğlence şirketlerindeki depolama yöneticilerinin işin ve müşterilerin ihtiyaçlarına göre çalışan, arşiv ve boş ortamlarını büyüterek depolama altyapısını ölçeklemelerini mümkün kılar. Şirketler, özel donanım veya yazılımın beraberinde getirdiği engeller olmadan, Qumulo Core’u binada, üçüncü taraf donanımında veya açık bulutta devreye alma özgürlüğü ve esnekliğiyle içeriğin kullanım ömrü boyunca aktif arşivlemeyi destekleyebilirler.

Flash Depolamaya Öncelik Veren Hibrit Tasarımla Fiyat/Performans ve Fiyat/Kapasite Oranlarını En İyi Düzeye Getirin

Qumulo Core’un önce flash hibrit tasarımı, flash belleği sabit disk sürücülerle birlikte kullanarak, performans, kapasite ve maliyet dengesi kuran modern bir donanımla genişletilebilen (scale-out) depolama çözümü sunar. Qumulo Core, medya ve eğlence şirketlerine emtia donanımın değerinden faydalanabilecekleri, performans ve kapasite için optimize edilen bir çözüm sağlar.

Birbirinden Farklı İş Yükleri ve Dosya Boyutları için İnce Ayarları Yapılır

Qumulo Core, çok çeşitli medya ve eğlence iş akışları için benzersiz destek sağlar. İster işlemsel veya ardışık erişim modelleri, ister küçük ya da büyük dosya boyutlarıyla çalışıyor olun, Qumulo Core tüm iş yüklerini tek bir dosya sisteminde destekler. Qumulo Core, tek bir kümede 4 ila 1000 düğüm ve tek bir dosya sisteminde 100 terabayt ila 360 terabayt arasında değişen seçenekleriyle ölçeklenebilirlik konusunda sektör lideridir.

Qumulo’nun Medya ve Eğlence Avantajları

  • Veri ve depolama durumu için gerçek zamanlı görünürlük ve kontrol sağlayarak, birinci nesil scale-out NAS’ın yarattığı veri yönetimi sorunlarını çözer
  • Çok büyük sayıda dijital varlığın yönetilmesi ve düzenlenmesi için tek bir dosya sistemini kolaylıkla ve yıkıcı değişiklikler gerektirmeden ölçekler
  • Medya ve eğlence ortamlarından büyük veri arşivlerine kadar çok çeşitli iş akışlarında üretkenliği arttırır

Deneyimimizden Faydalanın

Ürünlerimiz medya ve eğlence sektöründeki ticari HPC iş akışları için tasarlanmıştır. İhtiyaçlarınızı birlikte değerlendirmemiz için bizimle iletişime geçin.


Medya ve eğlence çözümleri hakkında daha fazla bilgi için:

Treo Bilgi Teknolojileri ile iletişime geçin:

0212 220 70 80      |       info@treo.com.tr      |   treo.com.tr

ETİKETLER
En Çok Okunanlar
Dergi