Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Harmonic ile İnternet Satış Ağı Shop LC
Harmonic ile İnternet Satış Ağı Shop LC
21.11.2019 18:06

Mücevherat ve yaşam tarzı ürünlerinin internette perakende satışlarını yapan Austin, Teksas merkezli internet açık artırma alışveriş ağı Shop LC ile Birleşik Krallık’taki alt firması The Jewelry Channel (TJC) OTT hizmetlerini güçlendirmek için Harmonic çözümlerini kullanıyor. Shop LC ile TJC, Harmonic VOS 360 SaaS kullanarak her türlü ekrana canlı OTT içeriklerini üstün deneyim kalitesiyle ve düşük gecikmeyle dağıtabiliyor ve web üzerinde alışveriş yapanlar için isteğe bağlı içerik sunabiliyorlar.

Shop LC ile TJC’nin bağlı bulundukları ana şirket VGL Group Sorumlu Teknik Başkanı Vinet Vashisht şunları söyledi: “Canlı OTT için düşük gecikme kritik. Görüntü dağıtım çözüm ortağımızın Harmonic olması bize müşterilerimize sıra dışı bir alışveriş deneyimi sunma konusunda güven veriyor. Harmonic VOS360 SaaS yüksek kaliteli, düşük gecikmeli canlı görüntü akışları dağıtmak için en iyi çözüm olduğu için yakın gelecekte tesis iç playout sistemimizi de değiştirmek istiyoruz.

Harmonic VOS360 SaaS sayesinde Shop LC ile TJC CMAF DASH ve düşük gecikmeli HLS görüntü akışı yapabiliyorlar. Çözümün zaman kaydırma özelliğini kullanarak perakende ürünleriyle ilgili yüksek kaliteli görüntü ve resim içeren VoD varlıklarını kolayca yaratıp web sitelerine koyarak, müşterilerine zengin alışveriş deneyimi sunabiliyorlar. 

Harmonic’in bulut ve görüntü akış teknolojilerindeki uzmanlığı, Shop LC ile TJC’nin müşterilerine dünya kalitesinde OTT deneyimi sunmalarını, yüksek kaliteli isteğe bağlı içerikle müşterilerin ilgisini çekmelerini ve satışları arttırmalarını sağlıyor. 7 gün 24 saat çalışan, bağımsız bulut yaklaşımı ve genişletme seçenekleri sunan Harmonic VOS360 SaaS, sadece alışveriş kanalları için mevcut iş akışlarını hızlandırmakla kalmıyor, gelecekte de zenginleştirmeye imkan veriyor.

Harmonic ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 343 13 68 numaralı telefondan Baran Bilişim’i arayabilirsiniz.