Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > HD Media TV İstasyonlarına PBT EU EXEcutor Metin Çözümü
HD Media TV İstasyonlarına PBT EU EXEcutor Metin Çözümü
29.08.2017 15:57

HD Media ana film ve belgesel dijital televizyon istasyonları MovieSTAR ile The World için PlayBox Technology EU (PBT EU) firmasından EXEcutor ve SubtitleNEXT metin servis çözümlerini tercih etti.

2008 yılından bu yana özel konulu program yapımcılığında uzman olan HD Media, Paramount Pictures, Universal Studios International B.V., Twentieth Century Fox, MGM International Television Distribution Inc., Warner Bros. Digital Distribution, Miramax, Lionsgate gibi dünyaca ünlü stüdyolarla birlikte çalışıyor.

HD Media Bulgaristan’da ilk film kanalı MovieSTAR’ı 2011 yılında kurdu ve hiç reklam arası olmadan Avrupa ve Dünya sinemasından ayda 500 filmi tamamen altyazılı olarak sunuyor. Modern yaşam tarzlı izleyicilere yönelik ulusal yayın yapan özel ilgi alanları belgesel kanalı The World, çevre, ekoloji, doğal afetler ve önlenmeleri konularında yoğunlaşıyor.

HD Media’nın en çok izlenen kanallarının en yüksek teknolojik standartları taşıması ve mükemmel bir izleme keyfi sunmaları gerekiyor. Dual Channel EXEcutor playout sunucusunun fiyat/performans oranı, bağımsız oynatma listesi, altyazı ve kanal logo hazırlama esnekliği, HD Media’nın PBT EU çözümünü seçmesinde etkili oldu.

Seçimde PBT EU’nun uzun donanım garantisi ve Premium Support hizmeti de etkili oldu ve yayında kalmanın baskın başarı unsuru olduğu bir alanda HD Media’ya uzun vadede garanti ve değer katacak bir hizmet olarak kabul edildi.

Yapım tarafında en son PlayBox Technology yazılımını içeren yeni Dual Channel EXEcutor playout sunucuları HD Media tesisine kuruldu. Var olan altyazı işleme sistemi de yükseltilen SubtitleNEXT Explorer paketleriyle yenilenip, piyasa eğilimlerine ayak uydurmak için tasarlanan metin hizmetinin teknik kapasitesi daha da genişletildi.

HD Media işe Pay TV, Pay per View, Video on Demand, IPTV ve mobil uygulamalar gibi “yeni medya” platformlarına çeviri, altyazı ekleme ve film içerik işleme hizmetleriyle başladı. Hem yayın hem de metin hizmetlerinin PBT EU gibi tek bir üreticiden alınması, birçok organizasyonel ve teknolojik sorunu çözüyor.