Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > AJA Mini-Converter’lar Artık Dolby Vision Destekli
AJA Mini-Converter’lar Artık Dolby Vision Destekli
22.11.2019 10:10

AJA, bir aygıt yazılım güncellemesiyle Hi5-4K-Plus ve Hi5-12G Mini-Converter’larına Dolby Vision desteği ekledi. Bu güncelleme sayesinde yaratıcı profesyoneller SDI üzerinde Dolby Vision kodlu HDR içerikleri uygun maliyetli HDMI ekranlar üzerinde PQ HDR izlemek için HDMI’ya çevirip sanatsal vizyonlarını daha kolay gerçekleştirebiliyorlar.

AJA Başkanı Nick Rashby görüşlerini paylaştı: “Netflix, Hulu ve Amazon gibi internet görüntü akış (streaming) platformları abone tabanlarını genişletmeye devam ederken, izleyicileri Dolby Vision ve PQ ile yaratılan yüksek kaliteli HDR programlarla cezbediyorlar. Hi5-4K-Plus ve Hi5-12G Mini-Converter’larımıza Dolby Vision desteği eklememiz, profesyonellere SDI aygıtlardan gelen Dolby Vision sinyallerini ve üstverilerini HDMI ekranlar üzerinde daha verimli ve uygun maliyetli olarak izleyip, HDR içeriklerinin kalitesini tüm yaratıcı süreç boyunca kontrol altında tutma olanağı sunuyor. Bu çalışmada Dolby ile işbirliği yapmaktan heyecan duyuyoruz.”

Dolby Vision eğlence deneyimlerinde son derece canlı görüntüler, inanılmaz parlaklık, kontrast, renk ve ayrıntılarla dönüşüm yaratarak, filmlere hayat kazandırıyor. Standart bir görüntüyle karşılaştırıldığında Dolby Vision bir ekran üzerinde daha önce görülmemiş renkler, üstün kontrast, 40 katı parlaklık, 10 katı koyu siyahlar sunabiliyor. 

AJA ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 343 13 68 numaralı telefondan Baran Bilişim’i arayabilirsiniz.