Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Dalet ve Interra İşbirliği
Dalet ve Interra İşbirliği
22.11.2019 18:30

Dalet’in Interra Systems BATON platformuyla bütünleşmesi, Dalet Galaxy five ve şimdi de Ooyala Flex Media Platform ile gelişmiş otomatik kalite kontrolü ve uyumluluk sağlıyor.

Kaliforniya’daki Interra Systems’ın BATON çözümü, medya endüstrisinin öncü otomatik öğrenme ve yapay zekâlı otomatik dosya tabanlı kalite kontrol (QC) platformu. Doğrusal ve internet yayını iş akışları için bulut ortamında ve tesiste VoD (isteğe bağlı görüntü) içerikleri için geniş kapsamlı kalite ve uygunluk kontrolleri sağlıyor.

Genişletilen teknoloji işbirliği sayesinde Dalet Galaxy five ile Ooyala Flex Media Platform müşterileri gelişmiş otomatik kalite güvence ve uygunluk iş akışları kurabiliyorlar.

Dalet Ürün Strateji Müdürü Kevin Savina şunları söyledi: “Dalet ile Interra uzun süredir başarılı bir çözüm ortaklığı yürütüyorlar. Sadece son beş yıl içerisinde dünya çapında elliden fazla ortak Interra Baton ve Dalet Galaxy projesi gerçekleştirdik. Çok üretken bir işbirliği oldu ve Interra Baton’un Ooyala Flex Media Platform’u desteklemesiyle bu başarının devam etmesini bekliyoruz. Gelecek önemli kurulum Hindistan’da olacak.”

BATON bütünleştirmesinden yararlanan Dalet Galaxy five ve Ooyala Flex Media Platform müşterileri arasında VDM, Telefe, Mediacorp, Bundesliga, MBC Dubai, National Archives of Singapore, BBC Wales, Mediaset, ABS-CBN ve NOS Portugal var.

2019 Temmuz ayında Dalet tarafından satın alınan Ooyala Flex Media Platform, yapımdan satışa kadar tüm tedarik zincirini kolaylaştıran ve hızlandıran açık ve genişletilebilen bir varlık yönetim çözümü olup, müşterilerin maliyet ve karmaşıklığını azaltırken, kazançlarını arttırıyor. Yeni API tabanlı bütünleşme, çeşitli aşamalarda kalite kontrollerini otomatikleştirerek, günümüzün medya üreticilerine kayıttan yapıma ve dağıtıma kadar güç katarak, tüm tedarik zincirinde kesintisiz kalite kontrolü sağlamak üzere tasarlandı. BATON’un kalite kontrol raporları iş akışı içerisindeki her varlık için otomatik olarak malzeme verisi alanlarına yerleştirilerek, kullanıcıların kalite kontrol analizi sonuçlarını görmeleri sağlanabiliyor.

Interra Systems Ürün Yönetim Başkan Yardımcısı Anupama Anantharaman şunları söyledi: “Interra Systems BATON, Ooyala Flex Media Platform ile tam olarak bütünleşerek tüm değer zinciri boyunca içeriklerin hazır olmalarını garantiliyor. Bu işbirliği her iki şirketin müşterilerine avantaj getirirken, içerik yaratıcıların ve dağıtıcıların yüksek kaliteli içerik sunmalarını sağlayacak.”

Dalet Ürün Pazarlama Müdürü Bea Alonso ekledi: “Günümüzün medya ve eğlence ortamında görüntü kalitesi giderek daha da önemli hale geliyor. Platformlarımızın endüstri lideri BATON QC platformuyla bütünleşmesi, yüksek kaliteli, test edilmiş içeriklerin daha hızlı dağıtılması için otomatik bir çözüm sağlayarak, işletme modelleri ne olursa olsun medya firmalarına işletim verimliliklerini yükseltme ve kataloglarını daha iyi paraya çevirmelerinin kapısını açıyor.”

Dalet ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 283 54 39 numaralı telefondan Bilgipark’ı arayabilirsiniz.