Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Sony ile New York Red Bulls İşbirliği
Sony ile New York Red Bulls İşbirliği
30.08.2017 10:15

Sony ve New York Red Bulls birlikte Red Bull Arena’ya yeni A/V teknoloji sağlayarak yayınların yapım kalitesini ve genel hayran deneyimini zenginleştirdiler. KMH’nin gerçekleştirdiği entegrasyon çalışması, yayın sistemlerine aktarmadan önce ses ve görüntü akışlarının kaydını ve dağıtımını hızlandırıyor.

Yeni bütünleştirilen yapım iş akışı, Red Bulls’a taban bant yayınlar için dosya tabanlı içerikleri daha verimli olarak paylaşıp dağıtarak arena içerisinde daha zengin ve gerçekçi izleyici keyfi sunma imkanı veriyor.

New York Red Bulls Pazarlama ve İletişim Başkan Yardımcısı Joe Stetson şunları söyledi: “Sony ve KMH ile yaptığımız teknolojik yenilemeler, Red Bull Arena’da mümkün olan en iyi deneyimi yaşatmak üzere taraftarlarımıza verdiğimiz sözün bir yansıması. Destekçilerimizden gelen bildirimler son derece olumlu, ve bu işbirliğinin sonucu olarak çok daha fazla zenginleştirme gerçekleştirmek için sabırsızlanıyoruz.

Red Bulls ile çalışan KMH ve Sony plan yaparken yapım kalitesini yükseltmenin yanı sıra bütçe sınırları içerisinde kalmayı ve zamanında tamamlamayı da hedeflediler. KMH yeni bir yapım anahtarlama masası kurdu ve Sony sistem ve ürün eğitimlerine katıldı.

Yenilenen denetim odasında Sony firmasından HSC-100 stüdyo ve kablosuz kameralar, PWS-4500 yapım sunucuları ve MVS anahtarlama çözümleri var.

Sahanın yukarısında, ortasına kurulu bir Sony BRC kamera, kuş bakışı görüntüler sağlıyor. Sony HSC-100 kameralar maçlar, izleyici çekimleri, program öncesi törenler, devre arası çekimleri için kullanılıyor. Red Bulls içeriklerini Sony Optical Disc Archive teknolojisi kullanarak güvence altına alıyor.

KMH Ses-Görüntü Bütünleştirme Başkanı Kevin Henneman yorum yaptı: “Birçok farklı üreticiden karmaşık bileşenlerin bütünleştirilmesi “tak-çalıştır” kolaylığıyla pek gerçekleştirilemiyor. Bunun gibi karmaşık projeleri başarıyla tamamlayabilmemizin nedeni, Sony ve diğer firmalarla güçlü işbirliğimiz ve ürünlerinin kalitesi.

Sony IP ve Spor Çözümleri Müdürü Deon LeCointe ekledi: "Red Bulls yeni bir tip spor taraftarı kitlesini cezp ediyor, ve yapım teknolojimiz içerik çekiminden yayına ve depolamaya kadar bu taraftar deneyimini zenginleştirmek için ideal.