Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Broadcast Solutions, Q5X Avrupa Temsilcisi Oldu
Broadcast Solutions, Q5X Avrupa Temsilcisi Oldu
20.12.2019 18:17

Kablosuz ses vericileri uzmanı Q5X, Broadcast Solutions’ı Avrupa’da yeni satıcısı olarak atadı. Şirket kısa süre önce yayıncılıkla ilgili müşterilere odaklanmak üzere Avrupa’nın tüm bölgeleri için bir yetkili bayi anlaşması imzaladı. Kanadalı şirket Q5X en küçük, güvenli, akıllı, sağlam, rahat ve güçlü yayın kalitesinde ses vericileri üretiyor. Küçük boyutlu bu vericiler spor (NBA, MLB, NHL), tiyatro yapımları, realite TV gibi yoğun ortamlar ile olayların yanı sıra diğer birçok TV yayın ve film yapımlarında vücuda giyilen bir çözüm olarak boy gösteriyorlar.

Şirket eksiksiz özelliklere sahip mobil ve aygıt kabin rafı montajlı alıcılar sunuyor. Q5X vericileri Shure, Sennheiser, Lectrosonics ve Wisycom marka analog alıcılarla uyumlular. Q5X CEO’su Paul Johnson açıkladı: “ABD yayıncılık piyasasında on beş yıldan fazla zamanda kendimizi kanıtlamamıza rağmen, ürünlerimiz Avrupa’da hala pek bilinmiyor.” Q5X Avrupa İş Geliştirme Müdürü Gerry Forde ekledi: “Üstün kablosuz vericilerimizi müşterilerine sunmak için Broadcast Solutions ile birlikte çalışmaktan mutluyuz.

Broadcast Solutions Küresel Satış Direktörü Antti Laurila, portföylerine Q5X’i eklemeleri hakkında yorum yaptı: “Q5X’in ürünleri şimdiye dek gördüğümüz en güçlü ve güvenilir araçlar. Onları ürün portföyümüze eklemekten büyük heyecan duyuyoruz. Özellikle canlı ve spor yapımlarında müşterilerimiz için çok önemli avantajlar getirecekler.

Vericiler Q5X’in patentli RCAS (Remote Control Audio System) ve el aygıtı MicCommander ile tamamen uzaktan kumandalı. Bu sayede tüm verici işlevleri uzaktan, sunucuyu rahatsız etmeden ve performansı bölmeden ayarlanabiliyor.

Üst düzey ürün PlayerMic, esnek lastikten kasası sayesinde tüm dünyadan profesyonel atletler için güvenli bir çözüm. 16 saate kadar uzayan pil kulanım ömrü ve 10 metre derinliğe kadar su geçirmez AquaMic sayesinde yeni uygulama senaryoları neredeyse sonsuz. PlayerMic daha önce görülmemiş ve heyecan verici yapımları mümkün kılıyor ve izleyicileri olaya yaklaştırıyor.

Broadcast Solutions Q5X ürünlerini Finlandiya’da AudioVisual Expo fuarında, İsveç’te Monitor Roadshow’da sergiledi. Almanya’nın Bingen kentindeki Broadcast Solutions ana merkezinde de Broadcast Innovation Day adlı etkinliğinde bu yenilikçi ürünleri tanıttı.