Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > dBTechnologies Ürün Tanıtımı Antalya’da Başarıyla Gerçekleştirildi
dBTechnologies Ürün Tanıtımı Antalya’da Başarıyla Gerçekleştirildi
21.12.2019 17:02

dBTechnologies ve Türkiye distribütörü Ertekin Elektronik tarafından 17 – 19 Aralık tarihleri arasında Antalya Titanic Mardan Palace’da dBTechnologies ürün tanıtım etkinliği düzenlendi. Türkiye genelinde kiralama ve kurulum firmaları ağırlıklı olmak üzere 300’ün üzerinde davetlinin ağırlandığı etkinlik başarılı bir şekilde gerçekleşti. Profesyonel bir yaklaşımla tüm ayrıntıları düşünülerek davetlilerin bir sorunla karşılaşmamaları için gerekenin yapıldığı etkinlik, sektörün son dönemde organize ettiği en geniş katılımlı çalışmalardan birisi oldu.

17 Aralık’ta Antalya Havaalanı’ndan karşılanarak Titanic Mardan Palace’a getirilen davetliler, keyifli bir akşam yemeğiyle sohbet ederek bir sonraki günün toplantılarına hazırlandılar. Ve 18 Aralık sabahında  Dolmabahçe Toplantı Salonu’nda başlayan ilk bölümde, dBTechnologies pazarlama ve uygulama ekibinden yetkililer firmalarına ait bilgiler verdiler. Kuruluş, merkezleri vb. tarihsel verilerden sonra VIO serisi ürünlerini tanıttılar. Yetkililer, tüm ürünlere ait bilgileri İngilizce/Türkçe paylaşarak ayrıntılı bilgi paylaşımından sonra soru-cevaplarla eksik kalan konuları da tamamladılar. Ve davetliler salonda kurulu olan ürünleri yakından inceleyerek pratik olarak da ürünlerin gerçek performanslarına ait bilgileri edinme şansı elde ettiler.

Öğleden sonraki bölümde, dBTechnologies dış mekan ürünlerini tanıtmak için Nevizade Meydanı’nda bir sahne kurulmuştu. Meydandaki demo alanında davetliler ürünlere ait tüm ayrıntıları canlı canlı dinleme ve test etme şansı yakaladılar. Hem eğlence hem de ürün incelemenin keyfiyle tüm öğleden sonrası davetliler için verimli bir şekilde dolu dolu geçti. dBTechnologies ve Ertekin yetkilileri demo alanında sürekli bilgi alışverişinde bulundular, ürünlerin en iyi şekilde tanıtılması için ellerinden geleni fazlasıyla yaptılar. 

Akşam programında ise akşam yemeğinden sonra Tarık Sezer Orkestrası’nın konseri vardı. Coşku dolu geçen bu konserde de yine dBTechnologies ürünleri uygulamalı olarak davetlilere tanıtıldı. Davetliler günün yorgunluğunu şarkılarla atarken ürünlerden gelen sıcacık tınılar kulaklarda hoş bir seda bıraktı.

19 Aralık sabahı, yine hoş bir kahvaltıyla bir sonraki etkinlik için planlar yapılmaya başlandı. dBTechnologies ve Ertekin Elektronik yetkilileri; tüm davetlileri karşıladıkları samimi, sıcak şekilde bu sefer havaalanına uğurladılar. Son dönemin en başarılı toplantılarından birine tanıklık etmenin keyfiyle ülkenin dört bir yanına geri dönüşler yapıldı.