Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Talk Productions’dan Radyoları İçin Telos Alliance Tercihi
Talk Productions’dan Radyoları İçin Telos Alliance Tercihi
30.08.2017 10:24

Sean Martin, Birleşik Krallık’taki Talk Productions radyo istasyonunun Genel Müdürü. Personelinin çoğu gönüllü, küçük bir firma olmasına rağmen gelecek planları büyük; Torbay kenti için Community FM ve DAB lisanslarını uygulama süreci içerisindeler. Torbay’da henüz bir istasyon olmadığı için Talk Productions bu açığı bir topluluk istasyonu olarak kapatıp, topluluklara stüdyolarını açarak normalde erişemedikleri yayın tesislerinin imkanlarından yararlanma olanağı sunacak. Sean, Talk Productions’ın bir gün İngiltere’nin güney batısında bir radyo okulu kurmayı da istediğini belirtti.

Sean: “Alışveriş listemizde Axia iQ, QOR.32, Z/IPStream 9X/2 görüntü akış yazılımı, Omna 9 FM+HD işlemci ve Telos VX Broadcast VoIP telefon sistemi var.” Ayrıca Torbay tesisi tamamen Livewire+ AES67 yetenekli bir stüdyoya sahip.

Sean; Telos Alliance radyo ürünlerinin bir hayranı: “Ürünler harika. Birkaç yıl önce donanım aramak için çok zaman harcadık ve size Telos’a yöneldim. Livewire’ı inceledim ve sevdim. Tamamen Telos Alliance ile çalışmaya karar verdik.

Sean, Talk Productions’ın Telos Alliance tercihinin ana nedenlerinden birinin diğer üreticilerin ürünleriyle kolayca bütünleşerek işleri kolaylaştırması olduğunu söyledi: “LiveWire+ AES67 işleri çok kolaylaştırdı. Stüdyolar arasında bağlantı kurmak için saatler harcanan geçmişten farklı olarak, sadece birkaç butona basmaktan ibaret. Talk Productions’da mikrofonlar hariç her şey Livewire üzerinden bağlanıyor.

Sean her şeyin cihaz kalitesi ve kullanım kolaylığından ibaret olmadığını vurguluyor. Onu Telos Alliance’dan alım yapmaya iten nedenlerden biri de her an yardıma hazır destek ekibi. “Telos Alliance Support hizmetinin eşi yok. Ne zaman istesem yardıma hazırlar. Ekranlara bakarken bir yerlere tıklayıp saçma hatalar yaptım ve telefon edip uzaktan fark ettiklerini ve iki saniyede düzelttiklerini söylediler.

Telos ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 274 69 10 numaralı telefondan Mavi İletişim’i arayabilirsiniz.