Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > AKG by Harman Lyra Ultra-HD USB Mikrofon
AKG by Harman Lyra Ultra-HD USB Mikrofon
18.01.2020 10:26

Yetmiş yıllık AKG akustik mühendislik deneyiminin ürünü AKG Lyra, akustik olarak saydam, 4K uyumlu, Ultra HD düzeyinde 24 bit / 192 KHz ses çözünürlüğüyle kendi sınıfındaki en yüksek ses kalitesini sunuyor. Üründeki AKG Adaptive Capsule Array, her türlü performans için optimize edilen, kullanıcının seçebildiği ses yakalama modları sağlıyor. Tak-çalıştır tarzı kullanım sayesinde her türlü deneyim düzeyinden yaratıcılar hızla kurup kayda başlayabiliyorlar, ve kolayca erişilebilen kontroller eksiksiz denetim ve kesintisiz kullanım kolaylığı sağlıyor. Kendi kendini ayarlayabilen iç darbe engelleyici yuva temas gürültüsünü en aza indirirken, dahili bir ses ayırıcı ve AKG’nın patentli Internal Element Overload Prevention teknolojisi gürültüyü otomatik olarak azaltarak patlama seslerini engelliyor, sinyal seviyelerini iyileştiriyor.

Yetmiş yıldır dünyanın en iyi kayıt stüdyoları ve konser sahneleri, günümüzün en ünlü şarkılarını AKG mikrofonlarla kaydettiler ve seslendirdiler. Aynı zengin müzikal mirasla şimdi de AKG Lyra efsanevi akustik mühendisliği çok yönlü bir USB mikrofona getiriyor. 

AKG Adaptive Capsule Array tahmine dayalı çalışmayı ortadan kaldırmak, kullanıcıların çok çeşitli kayıt senaryolarında üstün kalitede ses yakalamalarını sağlamak için performans gereksinimlerine göre uyarlanabilen dört kayıt modu sunuyor. Front modu, mikrofonun arkası ve yanlarındaki istenmeyen sesleri almayarak hedeflenen sesi rahatsız edici arka plan gürültüsünden yalıttığı için konuşma, vokal, yakın mikrofonlu müzik aletlerinin seslerinin yakalanması ve canlı akışı için mükemmel. Front & Back modu sesi her taraftan eşit yakalayıp bir araya getirdiği için yüz yüze söyleşiler ve düetler için ideal. Tight Stereo modu sol ve sağ sesleri ayrı ayrı alıp gerçek stereo yakalayarak, yan yana söyleşiler, panel tartışmaları, davul ve piyano gibi müzik aletlerinin seslerinde iyi ayrım sağlıyor. Wide Stereo modu sesleri çok iyi stereo ayrımı, mekan ortamı ve derinlikle yakalıyor. Bu mod belgeseller, saha kayıtları, spontane doğaçlama oturumlar gibi kullanıcıların mikrofonun her tarafındaki sesleri yakalamak istedikleri dinamik koşullar için uygun.

Tak-çalıştır kolaylığıyla tasarlanan AKG Lyra deneyim düzeyleri ne kadar olursa olsun yaratıcılara hızla kurup kayda başlama imkanı veriyor. Montaj veya ayrı bir ses arabirimi gerektirmeyen, kesintisiz yazılım bütünleşmesi sunan AKG Lyra, ambalajından çıkarır çıkarmaz çalışmaya hazır. AKG Lyra Windows, Mac, iOS ve Android aygıtlarıyla uyumlu olduğu için, kullanıcılar stüdyoda veya hareket halindeyken akıllarına gelenleri hemen kaydedebiliyorlar. Bir dijital ses iş istasyonunda müzik kaydetmekten Twitch üzerinde canlı ses akışına veya bir YouTube görüntüsü çekmeye kadar, AKG Lyra’nın kullanımı bir USB kablosu takıp canlı yayın veya kayıt tuşuna basmak kadar kolay. 

AKG Lyra’daki “sıfır gecikmeli” kulaklık jakı ve kulaklık ses yükseklik düğmesi, bir mikrofona konuşmak ile sinyali kulaklıklarda duymak arasında geçen gecikmeyi ortadan kaldırdığı için, yaratıcılar kendi performansları üzerinde yoğunlaşabiliyorlar. 

Ünlü AKG C414 gibi klasik stüdyo mikrofonlarından esinlenerek tasarlanan şık AKG Lyra, hızlı ve kolay denetim ile zamanı aşan estetiği bir araya getiriyor. Kayıt modları, ses yükseklik düzeyleri ve ses kesme gibi her zaman gereken işlevler mikrofonun üzerinde ergonomik olarak yerleştirildiği ve kolayca erişilebildiği için, kullanıcılar her zaman kontrolü ellerinde tutarken anı yakalayabiliyorlar. Dahili kablo yönetimli bir bütünleşik masa üstü sehpası, AKG Lyra’yı masa üzerine konumlandırmayı kolaylaştırıyor. Stüdyoda esnekliği genişletmek için mikrofon klasik bir mikrofon sehpasına veya mikrofon boom koluna da monte edilebiliyor. AKG Lyra Ableton Live 10 Lite kayıt yazılımı içeriyor ve başlıca tüm ses ve görüntü yapım yazılımları ve çevrim içi platformları ile kesintisiz çalışıyor.


Ürün Lyra  Ultra-HD USB Mikrofon
Marka AKG by Harman
Firma Ertekin Elektronik
Telefon 0212 312 24 24
Web www.ertekin.com.tr