Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Türkiye’de İlk Defa Full NDI PTZ Kameralar, Kadıköy Belediyesi Meclis Salonunda Kullanıldı
Türkiye’de İlk Defa Full NDI PTZ Kameralar, Kadıköy Belediyesi Meclis Salonunda Kullanıldı
18.01.2020 11:18

Kadıköy Belediyesi Meclis Salonu Haziran 2010 yılında hizmete başladı. O dönemin şartlarına göre sahip olduğu teknik donanım ve fiziki koşullarıyla Türkiye’nin en modern belediye meclis binası olma özelliğini taşıyordu. Teknolojinin hızla gelişmesi, geçen 10 yıl sürede farklı ihtiyaçları da beraberinde getirdi. Değişim şarttı... ama daha ekonomik ve daha rantabl çözüm ne olmalıydı?  Tüm bu sorulara cevap ararlarken, NDI ile tanıştılar, tercihlerini bu yönde kullanmaya karar verdiler.

Konuyla ilgili Kadıköy Belediyesi geçtiğimiz günlerde açık ihale usulü bir ihale düzenledi. İhaleyi konusunda uzman 4K Promedya kazandı. İhale kapsamında Türkiye‘de ilk defa full NDI desteği olan BirdDog marka broadcast PTZ kameralar kullanıldı. Sistem kontrolü ve ana kumanda için Newtek Tricaster tercih edildi. 4K Promedya tarafından 1 hafta gibi kısa sürede tamamlanan  proje, full NDI çalışacak şekilde tasarlandı. Bu vesileyle Full NDI çalışan ve başarılı bir performans sergileyen BirdDog PTZ kameralar da Türkiye’de ilk defa bu projede kullanılmış oldu. 

Kadıköy Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Amacımız meclis salonunda yapılan oturumları, alınan kararları ve bu salonda konuşulan tüm konuları şeffaf belediyecilik ilkesiyle, sosyal medya üzerinden canlı olarak Kadıköylülere ulaştırabilmektir. İşin hızlı ve aynı zamanda  titiz yapılmasından son derece memnunuz. Bu bağlamda gerek kurulum aşamasında, gerek eğitim, gerekse satış sonrası destek konusunda bizleri hiç yalnız bırakmayan ihaleyi kazanan 4K Promedya’ya teşekkür ederiz

NDI teknolojileri, BirdDog ve Newtek ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 222 00 30 numaralı telefondan 4K Promedya’yı arayabilirsiniz.