Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Infotrend EonStor GS Kurumsal Bellek Çözümleri
Infotrend EonStor GS Kurumsal Bellek Çözümleri
18.01.2020 15:35

Infotrend günümüzde 4K ve üzeri ultra yüksek çözünürlüklü (UHD) medya çekimlerini endüstri lideri Adobe Premiere, Apple Final Cut Pro ve DaVinci Resolve medya kurgu yazılımlarıyla işleyen medya ve eğlence sektörü için geniş kapsamlı bellek çözümleri sunuyor. Infotrend EonStor GS ve GSe 10 adede kadar iş istasyonu içeren küçük çalışma gruplarının ve post prodüksiyon stüdyolarının gereksinimlerini karşılarken, yeni EonStor CS genişletilebilen bellek deposu sistemi 10 adetten fazla iş istasyonuna ve gelişen işletmelere sahip büyük ölçekli çalışma gruplarını ve post prodüksiyon stüdyolarını hedefliyor. 

Kurumsal sınıfta bellek deposu sistemleri olan GS, GSe ve CS, Infotrend’in grafik yönetim yazılımı EonOne destekli. Önceden kurulmuş DaVinci Resolve proje sunucusu ile kurgu uzmanları aynı anda ortaklaşa medya kurgularını kolayca gerçekleştirebiliyorlar. Windows ve macOS iş istasyonları için EonView’i de destekledikleri için görüntü kurgu ekipleri iş istasyonlarını bellek sistemlerine bağlayabiliyor ve bir yerel sürücü olarak paylaşımlı ağ belleği ekleyebiliyorlar. GS, GSe ve CS, medya iş yükleri için ideal paylaşımlı bellek çözümleri.

Küçük çalışma grupları için

Özel olarak medya ve eğlence sektörü için tasarlanan GSe, yüksek kapasiteli ve çıkarılabilen sürücüler içeren veya tamamen flash yapılandırmalı bir tek denetleyicili paylaşımlı bellek deposu çözümü. Donanım tasarımında 3U 16 bölmeli ve 4U 24 bölmeli yapılar, esnek ana kart seçenekleri ve büyük ölçekte genişletilebilen, kararlı, güvenilir modüler yapılandırmaya sahip. 

GSe ürün serisinden GS, çok kritik projelerde sistemin kesinti süresini ortadan kaldıran aktif bekleme (standby) yapılandırmalı, yüksek güvenilirlikte bir çözüm. 

Infotrend GS/GSe ailesi için üç katmanlı bir çözüm sunuyor; 2000T, 3000 Gen2 ve 4000 Gen2. 2000T 13 adet 4K görüntü akışını destekleyen, en uygun maliyetli çözüm. En iyi fiyat/performans çözümü 3000 Gen2 18 adet 4K görüntü akışını desteklerken, 4000 Gen2 ise 26 tane 4K görüntü akışını destekleyebilen, ultra yüksek performanslı çözüm sunuyor.

Büyük ölçekleri ve gelişen çalışma grupları için

CS kullanıcılara sistemin çalışmasını kesintiye uğratmadan veri deposuna yeni bellek ekleyerek kapasiteyi ve performansı yükseltme imkanı veriyor. 100+ GB/s okuma/yazma işlem hızı ve 100+ PB kapasite sağlayan CS, dev medya iş yüklerinin gereksinimlerini karşılayabiliyor. 

EonOne – Sezgisel Bir Bellek Yönetim Yazılımı

EonOne, EonStor GS, GSe ve CS’yi iyi tamamlayan bir bellek yönetim aracı. EonOne’ın kurulum sihirbazı, kulanı yöneticisinin bellek ve ağın başlangıç ayarlarını kolayca yapmasına yardımcı oluyor. Infotrend farklı yönetim amaçları için iki farklı hesap sunuyor: Kullanıcı hesaplarından ve bellek kota yönetiminden sorumlu M&E User Administrator ile ileri bellek yapılandırmaları, veri hizmetleri ayarları ve bakım yapabilen System Administrator.

EonView – Kolay Dosya Paylaşımı İçin Akıllı Bir İstemci Programı

EonView Windows ve macOS iş istasyonlarına yönelik istemci tabanlı bir yardımcı program. GS/GSe/CS’ye bağlandıktan sonra, EonView ile kurulan istemciler GS/GSe/CS’nin IP adresini otomatik olarak algılıyor, ardından kullanıcının kimliğini ve haklarını saptıyor ve her kurgu uzmanı için atanan paylaşımlı klasörler otomatik olarak ekleniyor. Bu adım bellek sistemi kurulumlarının ve ağ ayarlarının karmaşıklıklarını basitleştiriyor ve bu sayede kullanıcılara görüntü kurgusu ile yaratıcılık üzerinde yoğunlaşma imkanı bırakıyor.

DaVinci Resolve Project Server

Genellikle DaVinci Resolve ile ortak çalışarak kurgu yapabilmek için noktadan noktaya eş düzeyde ağ topolojisinde diğer iş istasyonlarına bağlanan proje sunucusu olarak çalışacak özel amaçlı bir iş istasyonu gerekiyor. Ancak tek bir noktada hata olsa veya sunucu arızalansa, proje kesintiye uğruyor. Bu sorunu aşabilmek için Infotrend DaVinci Resolve Project Server’ı GS/GSe/CS içerisine bütünleştiriyor ve yüksek güvenilirlik sunmak için RAID koruma ile çift denetleyicili yedekleme (GS) sağlıyor. İş istasyonları GS/GSe/CS’ye bağlı olduğu zaman kullanıcılar görüntüleri iş birliği içerisinde, ortaklaşa kurgulayarak projenin yapım verimliliğini yükseltiyorlar.

Infortrend ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0216 425 99 66  numaralı telefondan Ateksis’i arayabilirsiniz.