Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > ChyronHego PRIME Graphics v3.5 Sürümü
ChyronHego PRIME Graphics v3.5 Sürümü
18.01.2020 16:37

ChyronHego’nun gelişmiş 4K ve HDR’ye hazır PRIME Graphics platformunun 3.5 sürümü, haber ve spor yayınlarına, stadyum içi yapımlara, kamu ve özel sektör etkinliklerine üst düzey yaratıcı grafikler katmayı kolaylaştıran bir dizi zenginleştirme var.  

Önemli yeni özellikler arasında yer alan düzenlenebilen katmanlar ve metinlerle Adobe Photoshop’tan alım, yapım ve yayın sırasında hızlı grafik çağırıp getirme için geliştirilmiş klavye desteği ve kolay denetim için gelişmiş anahtar çerçeve yeteneklerinin tamamına tanıdık ChyronHego PRIME Graphics kullanıcı arayüzünden erişilebiliyor.

ChyronHego’nun evrensel grafik platformu olarak PRIME Graphics v3.5 bir logo ekleme çözümü, bütünleşik bir klip oynatıcı, birleşik bir haber odası grafik sistemi, grafikli bir görüntü duvarı çözümü veya bütünleşik bir dokunmatik çözüm olarak yapılandırılabiliyor. Live Mode kurgu, Base Scene yapım ve yayın, tek adımda grafik paket ayarları gibi iş alkışı seçenekleri, saatlerce işgücü tasarrufu sağlayabiliyor.

ChyronHego PRIME Graphics platformunun 3.5 sürümü şu özellikleri ve yetenekleri getiriyor:

Adobe Photoshop katman alımı

Tasarımcılar artık PSD dosyalarını ve düzenlenebilen metin gibi ilgili katmanlarını ChyronHego PRIME Graphics içerisine alabiliyorlar. Bu yetenek sayesinde kullanıcılar sanat yönetmeninin vizyonunun yayın grafiklerine yansıyacağından doğrudan emin olabiliyor. 

Gelişmiş klavye desteği

ChyronHego PRIME Graphics kullanıcıları artık sahne yapımı için hızlı getirmenin özellikle canlı spor ve eğlence ortamlarında kullanışlı olan manuel yayınlamanın (playout) avantajına sahipler. Sahne değişkenlerinin, grafiklerin ve diğer varlıkların derinlemesine bütünleştirilmesi sayesinde operatörler değişiklikleri sahne seviyesinde esnek tuşlar kullanarak hızla yapabiliyorlar. 

Keyframe Ease Editor

Anahtar kareler arasındaki hızı ayarlamayı kolaylaştıran yeni Keyframe Ease Editor sayesinde ChyronHego PRIME Graphics ile çalışan tasarımcılar daha gelişmiş 3D animasyonlar ve geçişler yaratabiliyorlar. 

ChyronHego ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 343 13 68 numaralı telefondan Baran Bilişim’i arayabilirsiniz.