Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Clear-Com Belmont Üniversitesi’nde Canlı Eğitim Gerçekleştirdi
Clear-Com Belmont Üniversitesi’nde Canlı Eğitim Gerçekleştirdi
18.01.2020 16:47

Clear-Com ABD’nin Nashville kentindeki Belmont Üniversitesi Mike Curb Eğlence ve Müzik İşletmeciliği Fakültesinde (Mike Curb College of Entertainment & Music Business) Ses Teknolojileri Mühendisliği Bölümü öğrencilerine özel bir canlı performans eğitim oturumu gerçekleştirdi. 

Yüksek öğretim kurumu ünlü Music Row’un hemen yakınında yer alıyor ve son teknolojili tesislerle birlikte akademik öğretimle gerçek dünyadan endüstri deneyimini bir araya getiren fakülteyi içeriyor. Ses Teknolojileri Mühendisliği (Audio Engineering Technology - AET) derecesi programı Öğretim Görevlisi Benjamin Poff, şahsen Clear-Com ile temas kurarak öğrencilere canlı performans uygulamaları üzerinde interkom sistemleri konusunda eğitim vermesini rica etti. 

Poff şunları söyledi: “AET programı müzik, film ve canlı etkinlik yapımlarında kullanılan ses sistemlerinin çalıştırılmaları, kurulumları, üretimleri ve tasarımlarını kapsıyor, bu nedenle öğrencilerimizi mezun olduktan sonra karşılaşacakları ekipmanlar hakkında bilgi ve deneyimle donatmamız gerekiyor. Bu amaçla Clear-Com ile görüştüm.

Poff öğrencilere canlı performans alanında bir kariyeri tercih etmeleri durumunda modern çağın interkom sistemleri hakkında daha fazla bilgi edinmelerine yardımcı olacak bir eğitim için Clear-Com’a başvurdu. Bu doğrultuda, canlı performans piyasasında popülerlikleri ve yaygınlıkları nedeniyle eğitimin odak noktaları Clear-Com FreeSpeak II dijital kablosuz interkom, LQ serisi arabirimler ve HelixNet dijital ağ paylaşımlı hat sistemleri oldu. Ses konusunda deneyimli olan Clear-Com Uygulama Mühendisi Rom Rosenblum, Poff ile konuştuktan sonra önce interkomun genel tarihi ve kavramı hakkında seminer tarzı bir oturumdan sonra daha derin bilgiler veren uygulamalı kemer paketleri, ana istasyonlar ve paneller oturumu tasarladı. 

Rom bu oturumlar için geniş kapsamlı bir yaklaşımı tercih etti; Clear-Com çözümlerinin teknik özellikleri hakkında konuştu, öğrenilenleri ve kariyer umutlarını zenginleştirmek için gerçek dünyada endüstrideki durumu anlattı. 

Poff sözlerine devam etti: “Rom’un sunumu öğrencileri sürükleyip götürdü ve uzmanlığı sistemlerle ilgili değerli bilgiler verdi. Fakülte olarak biz de bir şeyler öğrendik! Clear-Com gibi endüstride önder bir şirketin yeni kuşak ses mühendislerinin potansiyellerine erişmelerine yardımcı olmaları için bu tip özel bir eğitim vermesi beni etkiledi.

Clear-Com ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0216 577 23 77 numaralı telefondan Teratek’i arayabilirsiniz.