Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > JBL by Harman IRX Portatif PA Hoparlörler
JBL by Harman IRX Portatif PA Hoparlörler
19.02.2020 16:54

Harman Professional Solutions, JBL IRX portatif PA hoparlörlerini sunuyor. JBL IRX serisi portatif PA hoparlörleri müzisyenlere, performans sanatçılarına ve sunuculara çok portatif, zengin özellikli bir paket içinde efsanevi JBL sesini sağlıyor. Üstün ses şiddeti ve netlikleriyle JBL IRX serisi hoparlörler vokaller ve müzik için ayrıntılı, net duyulabilen ses sunuyorlar. Dayanıklı, hafif bir tasarım sayesinde JBL IRX serisi hoparlörler kolayca taşınarak her ortamda profesyonel ses kalitesini garantiliyorlar. Bluetooth ses akışı, özel uygulamaya dayalı ön ayarlar ve otomatik sinyal işleme gibi çok yönlü özellikler, çok geniş çeşitlilikte uygulamalar için harika ses dinlemeyi kolaylaştırıyor. JBL IRX portatif PA hoparlör serisinde 8 inç bas hoparlörlü IRX108BT ile 12 inç bas hoparlörlü IRX112BT var.

Günümüzde performans sanatçıları uygun fiyata profesyonel sonuçlar sunan, portatif, kullanımı kolay bir PA sistemine gerek duyuyorlar. Harman’ın 2020 NAMM ve CES fuarlarında sergilediği JBL IRX hoparlörler, küçük ve hafif tasarımında etkileyici ses şiddeti çıkışı ve ayrıntıları ile Bluetooth ses akışı gibi çok yönlü özellikleri bir araya getiriyor. Serideki iki hoparlör, JBL’in şimdiye dek ürettiği en uygun fiyatlı güçlü hoparlörler.

JBL’in yetmiş yıllık efsanevi mühendislik deneyiminin ürünü olarak üstün frekans tepkisi veren IRX serisi hoparlörler, çok daha büyük hoparlörlerin SPL, Watt ve performans değerlerini sunuyorlar. Yüksek verimli 1.300 Watt güçte yükselteçle donatılan IRX serisi hoparlörler, yüksek düzeylerde bile en az bozulmalı, ayrıntılı, net sesler veriyor.

IRX serisi hoparlörler hiç deneyim gerektirmeden, tahmine dayalı çalışmayı ortadan kaldırarak çok iyi ses elde etmek için tasarlandı. Yaygın performans senaryoları için en iyi duruma getirilmiş dört adet özel EQ ön ayarı, butona basma kolaylığıyla ayarları basitleştiriyor. Dahili dbx Automatic Feedback Suppression yankı önleme işlevi performans ve sunumların seslerini kusursuz hale getiriyor ve yankıları başlamadan önce durdurarak IRX serisi hoparlörleri koruyor. Konuşma sesi girişi tespit edildiğinde tek dokunuşla etkisizleştirme otomatik olarak müziğin sesini alçaltarak, her sözcüğün yüksek ve net duyulabilmesini garantiliyor. 

Çok hafif bir kabine ve ergonomik tutma yerlerine sahip IRX serisi hoparlörler, kolayca kaldırılıp taşınabildikleri için maksimum portatiflik sağlıyor. Özel bir nakliyeye hazır kafes sık aralıklı, güçlendirilmiş petek yapısı ve özel tasarım gönyesiyle, akustik performanstan ödün vermeden fazladan dayanıklılık sağlıyor. Her JBL hoparlör ürünü gibi IRX serisi hoparlörler de gerçek dünya koşullarında kusursuz performans göstermelerini garantilemek için 100 saatlik baskı testlerinden geçiriliyor.

İki XLR/TRS girişi kombinasyonu ve profesyonel düzeyde ön yükselteç içeren IRX serisi hoparlörler, mikrofonlar, çalma aygıtları ve miks konsolları için kristal netliğinde ses sağlıyorlar. Tek butonla Bluetooth bağlantısı mobil aygıtlardan ses akışı yapmayı veya ek ses kapsamı ve gerçek bir stereo imaj yaratmak için iki hoparlörün birbirine bağlanmalarını kolaylaştırıyor. 

IRX serisinde çeşitli uygulamalar için ideal iki adet hoparlör modeli var. IRX112BT 53 Hz’e kadar düşen geniş frekans aralığı ve maksimum 129 dB SPL için 12 inçlik bir bas hoparlörüne sahip. IRX108BT ise 54 Hz’e kadar inen frekans tepkisi ve maksimum 127 dB SPL veren, 8 inçlik bir bas hoparlörüne sahip. Her iki modelde de PA (Public Address) uygulamalarında performansı yükseltmek amacıyla hoparlörleri yükseltmek için bütünleşik direk yuvaları var. 


Ürün IRX Portatif PA Hoparlörler
Marka JBL by Harman
Firma Ertekin Elektronik
Telefon 0212 312 24 24
Web www.ertekin.com.tr