Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Harmonic VOS 360 ile Vidgo OTT Hizmeti
Harmonic VOS 360 ile Vidgo OTT Hizmeti
20.02.2020 15:03

Vidgo yüzden fazla kanal içeren yeni OTT hizmetinde Harmonic VOS 360 canlı internet akış platformunu kullanıyor. Vidgo’nun spor, haber ve eğlence ağırlıklı canlı TV internet akış yayın hizmetinde ABC, Comedy Central, ESPN, Fox ve NFL Network kanallarının yanı sıra İspanyolca konuşan izleyiciler için bir Latin paketi de var. Vidgo için eksiksiz uçtan uca medya işleme ve dağıtım iş akışını yürüten Harmonic VOS 360 platformu, kaynaktan ekrana canlı akışı kolaylaştırıyor, yeni kanalları pazarlama sürecini hızlandırıyor ve hızlı hizmet ölçeklendirme sağlıyor.  

Vidgo CEO’su Shane Cannon şunları söyledi: “Bir OTT akış hizmetinin başarılı olabilmesi için geniş, çok çeşitli bir içerik kataloğu çok önemli ve Vidgo bu açıdan çıtayı yükseltiyor. Yeni internet akış hizmetimiz abonelere istedikleri zaman her türlü aygıt üzerinde canlı televizyon seyretmeleri için basit ve rahat bir yol sunuyor ve en popular kanalların bazılarında spor hayranlarının önemli maçları, dövüşleri ve oyunları hiç kaçırmamalarını garantiliyor. Harmonic’in VOS 360 canlı internet akış platformunu seçtik, çünkü işletme maliyetlerimizi ve karmaşıklığımızı azaltıyor, canlı etkinlikleri yüksek güvenilirlik ve üstün deneyim kalitesiyle internet yoluyla yayınlamamızı kolaylaştırıyor. Harmonic tüm proje boyunca sıra dışı destek ve uzmanlık sağladı, tahmine dayalı çalışmayı canlı internet yayınından çıkardı.

Harmonic VOS 3600 canlı yayın akış platform bulut ortamında canlı ve dosya kod dönüştürme, paketleme ve orijin, dinamik gerçek zamanlı CDN seçimi, hedefe yönelik reklam, VoD, SVoD, zaman kaydırmalı izleme ve ağ DVR gibi geniş kapsamlı medya işleme yetenekleri sunuyor. Kaynaktan ekrana kadar tek bir bulut tabanlı platform üzerinde çalışması, Vidgo’nun verimliliğini yükseltti ve piyasaya sürme süresini kısalttı. Harmonic’in DevOp ekibi Vidgo’ya 24 saat destek ve izleme hizmeti sunarak, yeni canlı internet görüntü akış hizmeti için en yüksek düzeyde kullanılabilirlik ve güvenilirliği garantiliyor.

Harmonic ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 343 13 68 numaralı telefondan Baran Bilişim’i arayabilirsiniz.