Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Sound Devices Scorpio Mikser CAS Ödülü Aldı
Sound Devices Scorpio Mikser CAS Ödülü Aldı
20.02.2020 16:54

Sound Devices Scorpio Premium portatif mikser-kaydedici, 56. Cinema Audio Society (CAS) Awards töreninde “Outstanding Product – Production” ödülüne değer bulundu. Ödül kazananlar 25 Ocak tarihinde Los Angeles’ta açıklandı. 

Sound Devices “Outstanding Product – Production” ödülünü sekizinci kez kazandı. Scorpio’nun aldığı diğer ödüller arasında IBC2019 fuarında PSNEurope Best of Show Award, Professional Audio dergisinden Editor’s Choice 2019 Award ve Resolution Magazine dergisinden Award for Best Recorder 2019 var.

Ödül, Scorpio için uyumlu SL-2 Dual SuperSlot Wireless Module ve CL-16 Linear Fader Control Surface aksesuarlarının piyasaya çıkmadan önceki ön incelemelerinin ardından geldi.

SL-2 Dual SuperSlot Wireless Module bir dizi SuperSlot tabanlı aksesuarların ilk modeli. 8-Series mikser-kaydedicilere bütünleşik çok kanallı kablosuz bağlantı getiriyor başlangıç olarak Audio Ltd, Lectrosonics, Sennheiser, Sony ve Wisycom’dan UniSlot ve SuperSlot kablosuz alıcıları kabul ediyor.

888 ve Scorpio için CL-16 Linear Fader Control Surface klasik analog konsolların sadeliğiyle dijital konsolların güç ve esnekliğini bir araya getiriyor. Özel tasarlanan denetim yüzeyi, sezgisel çalışma, 16 pürüzsüz fader, 16 özel amaçlı giriş sinyali düzey ayar düğmesi (trim) ve şık bir panoramik LCD ekran ile el arabası (cart) tabanlı miks deneyimini zenginleştiriyor. CL-16 Linear Fader Control Surface zarif bir tasarımla 16.3 inç genişlikte kompakt bir kasa içerisine yerleştirilmiş ve 12 V DC gerilimle çalışıyor.

Her iki aksesuar da 2010 yılının ikinci çeyreğinde piyasaya sürülecek.

Sound Devices ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 358 45 20 numaralı telefondan Linka’yı arayabilirsiniz.