Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Loupedeck CT ile Fotoğraf ve Video Düzenlerken Yaratıcılığınızı Özgür Bırakın
Loupedeck CT ile Fotoğraf ve Video Düzenlerken Yaratıcılığınızı Özgür Bırakın
20.02.2020 18:20

Yaratıcı bir çalışma söz konusu olduğunda, sanatınıza ne kadar çok odaklanırsanız o kadar iyidir. Düzenleme işlemi son derece kişiselleştirilmiş bir süreçtir ve bu nedenle herkesin kendi favori araçları, yazılımı ve kısayolları vardır.

Loupedeck CT, fotoğraf ve video çalışmalarınız için tamamen kişiselleştirebileceğiniz, düzenleyebileceğiniz düğmeler, kadranlar ve dokunmatik ekranlar ile kullandığınız araçları parmaklarınızın ucuna getirir.  Premiere Pro, Final Cut Pro X, Photoshop, Lightroom Classic, Illustrator ve Ableton Live ile uyumluluğu sayesinde şık bir kullanıcı arayüzü ile özgürce çalışmanıza olanak tanır.

Fareniz ve klavyenizle birlikte çalışabileceğiniz Loupedeck CT ile işistasyonlarınızı yepyeni bir seviyeye taşıyın

Her şeyi tek elle kontrol edin ve kontrast, netlik, pozlama gibi ayarları hassas dokunuşlarla düzenleyerek çalışmanız üzerinde tam kontrol sahibi olun.

Loupedeck CT’nin taşınması kolaydır

Çıkarılabilir bir USB kablosuyla birlikte gelir. Nerede olursanız olun taşımayı ve kullanmayı kolaylaştırır. İstediğiniz yerde, istediğiniz zaman fotoğraf ve videolarınızı düzenlemenizi sağlar.

Yüksek kaliteli alüminyum yapıya sahiptir 

Kadranları, dokunmatik ekranları, LED arka aydınlatması ve daha fazlası ile Loupedeck CT, işistasyonlarınıza güçlü bir katkı sağlar.

Loupedeck ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 222 45 02 numaralı telefondan MediaCast’i arayabilirsiniz.