Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Yeni ARRI Lightweight Matte Box LMB 4x5
Yeni ARRI Lightweight Matte Box LMB 4x5
02.01.2018 09:54

ARRI yeni Lightweight Matte Box LMB 4x5 ile yüksek kaliteli, kameradan bağımsız aksesuarlara yatırım yapmaya devam ediyor. Bu modüler matte box popüler LMB-25’in özelliklerini ve yaratıcılık olanaklarını genişletirken, uygun fiyatını sürdürüyor. Tek üründe geniş çeşitlilikte uygulamalara yönelik bu güçlü ama hafif matte box, benzersiz bir esneklik düzeyi sunuyor.

Gimbal, drone, Steadicam için tek filtreli yapılandırmalardan 15mm veya 19mm stüdyo çubukları kullanılan çubuk (rod) çözümlerine kadar, Lightweight Matte Box LMB 4x5 zorlu koşullarda çalışmayı pratikleştiriyor. Farklı uygulamalara göre değişiklik yapmak herhangi bir destekleyici araç gerektirmediği için, kurulumlar hızlı ve kolay oluyor. Yeni matte box eski model LMB-5, LMB-15 ve LMB-25’ten gelen tüm kelepçe adaptörleri dahil tüm eski aksesuarlarla uyumlu. Lightweight Matte Box LMB 4x5, ARRI LMB serisinin bilinen modern tasarımını koruyor.

ARRI matte box serisinin tabla tutucular, eğme yeteneği, uzağa yönlendirme modülleri gibi değerli özellikleri Lightweight Matte Box LMB 4x5’te korunurken, diğer birçok özelik eklendi. Zenginleştirmeler arasında iki farklı modelde ek filtre katı, eğme ve esnetme adaptörü, dümdüz katlanarak kolay depolanan kanatlar var.

Lightweight Matte Box LMB 4x5’in ağırlığı, günümüzün film setlerinde hafif aksesuarlar talep edildiği için azaltıldı. ARRI’nin mevcut müşterilerinin yapmış oldukları yatırımları korumak için LMB-25’ten LMB 4x5 platformuna yükseltme sağlayan cazip opsiyonlar var.

ARRI ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 358 45 20 numaralı telefondan Linka’yı arayabilirsiniz.